Exteriör av Hjälpmedelscentralen, Göviken, Östersund

Information från Centralförrådet

Viktig information till dig som har en patient med en insulinpump från Rubin Medical av märket Tandem t:slim

Ett säkerhetsmeddelande har skickats till användare av dessa pumpar då A/C-nätadaptern har fallit isär på vissa av dessa och då blottlagt metallpinnarna i adaptern, vilket kan orsaka skador om de exponerade metallpinnarna vidrörs när adaptern ansluts till ett eluttag. En ersättningsadapter har skickats ut tillsammans med information kring detta till användarna av dessa pumpar. De gamla adaptrarna uppmanas användaren att kassera och när det är gjort fylla i ett webformulär för att tillverkaren ska kunna föra register över kasseringen.

Här är det inblandade adaptrarna.

Knappval för uttag av nutrition

När ni ringer till kundtjänst får ni från och med nu göra ett val. Tryck 1 för att göra ett uttag av nutritionsprodukter (gäller dig/er som vill göra uttag på en förskrivning gjord från dietistmottagningen). Tryck 2 för övriga kundtjänstfrågor.

Tyvärr har vi haft lite barnsjukdomar med dessa val. Vi hoppas att de nu är åtgärdade.

Nu finns hopfällbara infusionsställ att hyra

Det är det hopfällbara infusionsstället Violetta från Sjöbloms som nu är möjliga att hyra från centralförrådet. Ni gör en förskrivning eller beställning till enhet precis som vanligt.

Artnr i websesam 39155

Så här ser de ihopfällbara infusionsställen ut.

OBS!
Snart är det jul!

Vi vill redan nu påminna er om att se över era lager inför jul-och nyår då leveranser under dessa veckor kommer att bli färre än vanligt. Ytterligare information om detta kommer framöver.

Information om förpackningsstorlekar

Vi vill göra er uppmärksamma på att det under artiklarna i websesam visas den minsta beställningsbara enheten av en artikel. Det innebär att det kan finns andra förpackningsstorlekar att välja på exempelvis en transportförpackning med fler avdelningsförpackningar eller stycken i. Önskar ni information kring hur en viss produkt är förpackad får ni gärna kontakta vår kundtjänst 063-147710 (27710).

Avsluta eller förändra din prenumeration.
Skriv in din e-postadress i fältet, klicka på Förändra.
För att avsluta eller påbörja din prenumeration, avmarkera eller markera motsvarande kryssruta. Klicka sedan på Spara

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN

Postadress: Box 654, 831 27 Östersund
E-post: region@regionjh.se
Telefon: 063-14 75 00 (växel)
Org. nr: 232100-0214
Fakturaadress: Box 910, 831 29 Östersund
Ekonomienhetens e-post: ekonomienheten@regionjh.se