Personalförening - Region Jämtland Härjedalen


Aktuellt:

Oktober erbjudande från Idun Frisör Brunflovägen i Östersund
Dags att börja vårda håret inför vintern med en härlig inpackning och extra huvudmassage.
Klippning Spa, för endast 500kr (värde 700kr).
Eller fortsätt att vårda ditt hår hemma med 20% rabatt på alla våra produkter.
Boka din tid online: https://idunspa.valei.com
Telefon: 063-101121
Glöm inte bort att ni alltid har 10% rabatt på alla våra behandlingar.
Välkommen!

Erbjudande under oktober från Elin Norman på Fagerhälsan i Östersund
20% rabatt på massage

Se hur du bokar härPDF


37an Salong på Kyrkgatan i Östersund ger 20 % rabatt till alla anställda inom Region JH.Rabatten gäller på samtliga behandlingar hos frisör, nagelspecialist och spa terapeut så det finns mycket att välja på.
Välkommen till oss!
Mvh Åsa Beiersen
Boka på 063-101037 eller via hemsidan: https://www.37an.nu/

Erbjudande från Aktiv Ortopedteknik
Ortopedtekniska avdelningen, Östersunds sjukhus, erbjuder Personalföreningens medlemmar ett rabatterat pris på inlägg. 1700kr/par (ordinarie pris 1980kr).

Erbjudandet gäller mot uppvisande av SITHS-kort t.o.m. december 2020.För tidsbokning ring 063-153771 (internt 23771)

Presentkort på biobiljetter.
(Biljetterna kostar 105kr/st och är giltiga t o m 20210113. Pengarna sätter du in på Personalföreningens bankgiro 499-0305. Hämtas i receptionen Hus 2 (efter bekräftelse från administratör)  eller skickas med internpost om du jobbar utanför Östersund. Hör av dig till Personalföreningen om du vill handla. Om du beställer via mail -ange gärna hur många kuvert till biljetterna du vill ha.(Kontaktuppgifter i högra spalten)

Förlängt giltighetsdatum på presentkorten:De biljetter med utgångsdatum mellan 18 mars – 1 sep 2020 förlängs till den 2 dec 2020 och de med utgångsdatum mellan 2 sep 2020 – 30 jun 2021 förlängs med 3 månader. Inga nya biljetter kommer skickas ut men systemet är uppdaterat och personalen är informerade om de nya giltighetstiderna. Välkomna tillbaka till biograferna!


Nyheter från Region Jämtland Härjedalens personalförening

Hantera prenumeration

E-postadress är en personuppgift. För att kunna skicka ut vårt nyhetsbrev till dig behöver vi spara din e-postadress i vårt webbpubliceringssystem.

Du avgör själv om du vill lämna några personuppgifter till oss. Uppgifterna kommer endast att behandlas av Region Jämtland Härjedalen och raderas när prenumerationen är avslutad.

Utan samtycke kan vi inte registrera din prenumeration. Genom att skicka prenumerationsanmälan samtycker du till vår registrering av din e-postadress.

Läs mer om vår behandling av personuppgifter samt om hur du går tillväga för att begära rättelse, begränsning av behandlingar m.m. på www.regionjh.se/gdpr