Personalförening - Region Jämtland Härjedalen

AprilErbjuduande från Andrum Skönhet och Inspiration
Betala din LPG-kur i april och du får 2 extra behandlingar på köpet!
Betalningsalternativ:
Betala hela kuren 8000 kr eller dela upp betalningen på två gånger (hela kuren ska vara  betald i april).
(Totalt 13 st behandlingar till priset av 11 st.)

Du som är anställd in region Jämtland/Härjedalen får även en solskyddsfaktor  SPF30 på köpet.
Mer info på hemsidan.

April hos Azalea skönhet
Passa på att bli vårfin hos oss på Azalea 🌞
20% rabatt på alla vaxningar.
Boka valfri färgning av håret och det ingår färgning och formning av ögonbryn värde 400kr.
Barn klippning 0-6år 200kr, ord 300kr Barnklippning 7-12år 300kr, 400kr.
Bryn och fransar paket 300kr, ord 450kr.
Frisör praktikant är på salongen två veckor till, så passa på att göra dig fin hos henne med 40% rabatt på ordinarie priser.

Om du vill ha en tid då ingen annan kund är i salongen, vänligen ring oss så ordnar vi det.Välkommen att boka din tid! Telefon: 063-101121
Online: https://azalea.valei.com
Vi finns på Brunflovägen 12, 83137 Östersund.

Kallbada i Östersund
Inbjudan från Folkhälsoenheten
Torsdagar varje vecka kl 1150, nedanför Jamtli. Obs!  Maila innan för att höra om isvaken är öppen. Se mer i inbjudan här.PDF
Obs Ny plats:isvak

Presentkort på biobiljetter.
(Biljetterna kostar 105kr/st och är giltiga t o m 2022-09-30 Pengarna sätter du in på Personalföreningens bankgiro 499-0305. Hämtas i receptionen Hus 2 (efter bekräftelse från administratör)  eller skickas med internpost om du jobbar utanför Östersund. Hör av dig till Personalföreningen om du vill handla. Om du beställer via mail -ange gärna hur många kuvert till biljetterna du vill ha.(Kontaktuppgifter i högra spalten)

Förlängt giltighetsdatum på presentkorten:De biljetter med utgångsdatum mellan 18 mars – 1 sep 2020 förlängs till den 2 dec 2020 och de med utgångsdatum mellan 2 sep 2020 – 30 jun 2021 förlängs med 3 månader. Inga nya biljetter kommer skickas ut men systemet är uppdaterat och personalen är informerade om de nya giltighetstiderna. Välkomna tillbaka till biograferna!


Nyheter från Region Jämtland Härjedalens personalförening

Hantera prenumeration

E-postadress är en personuppgift. För att kunna skicka ut vårt nyhetsbrev till dig behöver vi spara din e-postadress i vårt webbpubliceringssystem.

Du avgör själv om du vill lämna några personuppgifter till oss. Uppgifterna kommer endast att behandlas av Region Jämtland Härjedalen och raderas när prenumerationen är avslutad.

Utan samtycke kan vi inte registrera din prenumeration. Genom att skicka prenumerationsanmälan samtycker du till vår registrering av din e-postadress.

Läs mer om vår behandling av personuppgifter samt om hur du går tillväga för att begära rättelse, begränsning av behandlingar m.m. på www.regionjh.se/gdpr

Text