Om webbplatsen

Region Jämtland Härjedalens webbplats vänder sig i första hand till allmänheten och medier med generell information om regionens uppdrag, verksamheter, rekrytering, politik, demokrati och liknande.

Råd, regler och kontaktinformation till hälso- och sjukvård och tandvård hittar du på webbplatsen 1177 Vårdguiden Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Cookies (kakor)

Webbplatsen använder kakor (cookies), vilket är små textfiler som temporärt eller permanent lagras på din dator. Kakor används av rent tekniska skäl för att förbättra webbplatsen för användaren. Regionen sparar ingen personlig information via kakor. Information som lagras i kakor kan inte spåras.

Mer information om kakor finns på Post- och telestyrelsen (PTS) webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Personuppgifter

Läs om hur vi hanterar personuppgifter på sidan "Så behandlar vi dina personuppgifter".

Formulär

På www.regionjh.se använder vi oss på vissa sidor av formulär för att hämta in anmälningar till evenemang, synpunkter med mera. Genom att sända iväg ett formulärinnehåll godkänner du att Region Jämtland Härjedalen lagrar och databehandlar de personuppgifter du lämnat tills dess ärendet är färdigbehandlat.

Prenumerera på nyheter via RSS

Via RSS kan du hålla dig uppdaterad om vad som händer utan att besöka regionens webbplats. Du väljer själv vilken typ av nyheter som du vill prenumerera på. Så fort vi publicerar en nyhet i det RSS-flöde som du prenumererar på ser du nyheten i din RSS-läsare. Genom att klicka nyhetens rubrik kan du läsa hela nyheten.

Prenumerera på nyheter via RSS

Pdf-dokument

En del av informationen på regionens webbplats, bland annat handlingar och protokoll, är pdf-dokument. För att kunna läsa pdf-dokument krävs gratisprogrammet Adobe Reader. Du kan ladda ner den senaste versionen:

Adobe Reader från Adobes webbplats Länk till annan webbplats.

Följsam design

Webbplatsen är byggd i så kallad följsam design (responsive web design) som innebär att webbplatsens design anpassas automatiskt till den mobil, surfplatta eller dator som du använder. ”Mobilen först” är en av grundpelarna inom följsam design vilket innebär att den i första hand byggs för smala mobilskärmar, och sedan förändras layouten stegvis på större skärmar.