Tecknad illustration, lila superhjälte på grön bakgrund

Utrusta dina medarbetare för klimatsmartare pendlingsresor

Flera arbetsplatser runt om i länet har tagit chansen att gratis testa på klimatsmartare sätt att resa till och från jobbet. Det har skett genom Energikontorets projekt Testresenär - arbetsplatser inom region Jämtland Härjedalen. I höst har er arbetsplats möjlighet att vara med i våra prova-på-kampanjer!

Vad sägs om att få gratis kollektivtrafikskort och testa tåg eller buss en månad där det passar, eller att få vinterdäck till cykeln och prova på vintercykling? Arbetsplatsen kan få låna en elcykel under en period för att testa på hur det skulle kunna fungera i vardagen. De två cykelvänligaste arbetsplatserna i regionen kan vinna varsin elcykel. Är bilen ett bättre alternativ för några av er kan vi även ordna med provkörningar av elbilar.

Vi tittar på hur arbetspendlingen ser ut på just er arbetsplats och vilka aktiviteter som skulle kunna vara lämpliga hos er.Hur kan ni bidra till resor som är smartare både för klimat och privat - och som lyfter er arbetsplats samt stärker ert varumärke och konkurrenskraft.

Är ni intresserade av att vara med?

Skicka ett mail till testresenar@regionjh.se.

0 av 0 gillar detta