Nyhetsarkiv regionjh.se

 • 2020-02-14
  en person som cyklar på vintern
  Josefine trampar sig igenom vintern
  Från att ha tyckt det känts jobbigt att ta sig utomhus till jobbet under vintern – till att dagligen cykla över is och snö. Josefine Olsson är en av ett 50-tal regiontrampare som börjat vintercykla till jobbet.
 • 2020-02-13

  Läsa tillsammans
  Välkommen till en temadag för läsombud, högläsare och bibliotekspersonal i Jämtland Härjedalen.

 • 2020-02-11

  Region Jämtland Härjedalens fullmäktigesammanträde
  Tisdag 11 februari webbsänds årets första fullmäktigesammanträde på Region Jämtland Härjedalens webbplats: www.regionjh.se/webbtv
 • 2020-02-05
  Inget direktiv från lednignen om att inte använda dörröppnare
  Just nu cirkulerar i såväl redaktionella som sociala medier missuppfattningen att Region Jämtland Härjedalens ledning gått ut med direktiv om att  inte använda dörröppnare.
 • 2020-02-04
  En bild på tre fotografier som visar olika typer av brobyggen i Jämtland
  Vi bygger oss en bro
  Hängbro, valvbro, balkbro, bågbro, underbågsbro, bockbro, kavelbro eller träspång. Kärt barn verkar ha många namn. Bygga broar – så heter Jamtlis senaste utställning som invigdes i helgen.
 • 2020-02-02
  Regionen håller koll på coronaviruset
  Nya coronaviruset fortsätter att sprida sig, främst i Kina men även enstaka fall i andra länder. Smittskyddsläkare Micael Widerström och biträdande smittskyddsläkare Annika Ersson följer utvecklingen och ger rekommendationer till vårdpersonalen och allmänhet.

 • 2020-01-31
  En person står mot en plankvägg och ler mot kameran och sträcker upp sina händer i en segergest.
  Åsas stora dröm går i uppfyllelse
  - Jag tycker om att åka längdskidor, det har jag gjort sedan jag var liten. Och allt sedan jag började i skidgruppen inom Parasport har min stora dröm varit att komma med på Pre Games. Så det här ska bli jätteroligt.
 • 2020-01-30
  En person står mot en gul bakgrund och ler stort in i kameran
  Folkfest och hälsosatsning
  Det blir inget Special Olympics World Winter Games 2021, men det innebär inte att det inte händer någonting alls på den fronten. Den 1–4 februari genomförs Special Olympics Sweden Invitational Games. Det var egentligen tänkt som en slags testspel och en förfest inför världsspelen 2021, men nu får man istället se det som ett startskott för den hälsosatsning som Svenska Parasportförbundet initierat. Och en riktig folkfest kommer det att bli! Över 300 deltagare från cirka 20 länder möts i tävlingar med hundra procent idrottsglädje som grund.
 • 2020-01-28
  Två personer tittar in i kameran
  Utvecklande ledare ska lyfta Region Jämtland Härjedalen
  Region Jämtland Härjedalen satsar på sina chefer. Med start i höstas har enhetschefer inom en rad verksamheter utbildats i utvecklande ledarskap – och fler står på tur. Målet är en gemensam syn på ledarskap – och medarbetarskap – för att i slutändan förbättra både arbetsmiljö och ekonomiskt resultat.
 • 2020-01-27
  Bild på en lila och en grön prinsesstårta med texten "En hbtq-diplomerad verksamhet" på.
  HBTQ-diplomering gav ögonöppnare och aha-upplevelser
  Under hösten har hud- och könsmottagningen vid Östersunds sjukhus och regionens kommunikationsavdelning genomgått en utbildning kring bemötande och kunskap om normer och konsekvenser utifrån ett hbtq-perspektiv. I torsdags var det diplomeringsdags!

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN

Postadress: Box 654, 831 27 Östersund
Fakturaadress: Box 910, 831 29 Östersund
E-post: region@regionjh.se
Telefon: 063-14 75 00 (växel)
O
rg. nr: 232100-0214