Träffa oss på invigningen av nya cykel- och gångvägen i Strömsund 27 september!

Gång- och cykelvägen mellan Strömsund och Ulriksfors är klar. Det vill vi så klart fira! Trafikverket och vi i projektet Testresenär - arbetsplatser inom region Jämtland Härjedalen hälsar alla välkomna på invigning tisdag den 27 september mellan klockan 15.00 och 17.00.

Den omkring 3,5 kilometer långa gång- och cykelvägen mellan Dunderhallen i Strömsund och det gamla fängelset i Ulriksfors är till största delen separerad från väg 345 och hela gång- och cykelbanan är belyst.

– Det här innebär att sträckan har blivit mer trafiksäker för alla de gående och cyklister som varje dag pendlar mellan Strömsund och Ulriksfors, säger Samuel Nilsson, projektledare på Trafikverket.

Mellan klockan 15.00 och 17.00 bjuder Trafikverket på korv med bröd och dryck. Det finns också möjlighet att vinna priser i form av bland annat cykelhjälmar och reflexmössor om du deltar i tipspromenaden. Strax efter klockan 15.00 inviger vi gång- och cykelvägen med en kortare ceremoni.

Passa på att prova elcykel, prata om vintercykling, promenadnjutning och hur du gör din arbetsplats mer cykelvänlig. Projektet Testresenär - arbetsplatser inom region Jämtland Härjedalen finns naturligtvis på plats

Med under invigningen finns representanter från Region Jämtland Härjedalen.

Även Strömsund turism är på plats med sin rullande turistinformation.

0 av 0 gillar detta