Energifrukost 25 april

Minskad energianvändning, stöd att söka, förmånscyklar - välkommen att lyssna in, äta frukost, resonera och ställa frågor!

Välkommen till energifrukost den 25 april 2023 kl 8-9 som arrangeras av Samling Näringsliv och Energikontoret, Region Jämtland Härjedalen.
Delta digitalt eller var med på plats på: Campus, Akademigatan 3, Hus U.

Anmäl dig senast 21 april HÄR Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Under frukosten bjuder Energi- och klimatrådgivningen på tips kring minskad energianvändning och berättar om hur några företag har gjort. De berättar också om några stöd som finns att söka inom området.

Region Jämtland Härjedalen berätta mer om företagsstöd till energieffektivisering och hållbarhetsanalys. Passa på att ställa frågor om vad som är bra att tänka på vid ansökan.

Utöver det får du också höra lite om kravet på utfasning av lysrör Länk till annan webbplats. och från projektet Testresenär - arbetsplatser inom region Jämtland Härjedalen lyfts förmånscyklar - är det något för er arbetsplats?

Välkommen, utbyt erfarenheter, resonera och passa på att ställa frågor!

När: Tisdag 25 april
Tid: 08.00 - 09.00
Plats: Hus U, Akademigatan 3, 831 41 Östersund

Varmt välkommen!

/Samling Näringsliv och Energikontoret via projektet Testresenär - arbetsplatser inom region Jämtland Härjedalen Länk till annan webbplats.

Foto: Unsplash

0 av 0 gillar detta