Svegs hälsocentral söker distriktsläkare

Svegs hälsocentral är en välfungerande hälsocentral med glesbygdsprofil. På hälsocentralen erbjuds en omfattande mottagningsverksamhet som är inne i en spännande utvecklingsfas med nära vård och utveckling av distansoberoende vård.


Vi har fast personal som ansvarar för cirka 5 000 patienter. Vi arbetar tillsammans som ett team med fokus på att lösa problem på ett smidigt sätt. Här jobbar läkare, barnmorska, distriktssköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter och medicinska sekreterare.

Då det är 180 km till Östersund, där regionens enda sjukhus finns, blir du som läkare på hälsocentralen en viktig del av länets akutsjukvård. Vintertid tar vi emot många skidskador med ortopediska skador som vi i de flesta fall kan färdigbehandla. Vi har tre närvårdsplatser, röntgen, eget lab och mycket mer som gör den kliniska vardagen spännande.

  • Nu söker vi fler distriktsläkare till vårt erfarna team.
  • Vi erbjuder den bästa lösningen för just dig vad gäller schema och upplägg, för att du ska få ut maximalt av både jobb och fritid. Ett härligt liv väntar i Härjedalen!

I Sveg får du nära till fjäll och natur med goda möjligheter till både alpin- och längdskidåkning, skoterleder, skridsko, fiske, cykling och många andra friluftsaktiviteter. Sveg är den största tätorten i Härjedalen. Läs mer på Härjedalens kommuns webbplats External link, opens in new window.

Kontakt

Marije Boks, huisarts i.o; marije.boks@regionjh.se
Jim Kaarnavuo, enhetschef; +46 72 452 57 29, jim.kaarnavuo@regionjh.se
Anna Fremner, biträdande områdeschef primärvården; +46 70 292 70 19, anna.fremner@regionjh.se
Helene Gustavsson, human resources specialist; +46 63 15 49 85, helene.gustavsson@regionjh.se