Neuro- och strokeenheten – kom och jobba hos oss

Välkommen till neuro- och strokeenheten på Östersunds sjukhus. Här behandlar vi en stor variation av symtom och besvär inom olika neurologiska sjukdomar. På avdelningen arbetar sjuksköterskor, undersköterskor och läkare tillsammans med flera andra yrkeskategorier, veckans alla dagar.

Neuro- och strokeenheten är en framåtdriven enhet som arbetar aktivt med utveckling och utbildning för att såväl personal som patienter och anhöriga ska känna sig trygga. Här används digitala system för att effektivisera arbetet, enkelt tillgängliggöra information mellan kollegor och öka säkerheten.

Bli vår nya kollega

Tycker du att vårt arbete verkar intressant, roligt och något för dig vill vi självklart att du söker någon av våra lediga tjänster.

Länkarna tar dig till själva jobbannonserna, i dem finns bland annat namn på personer du kan vända dig till om du vill veta mer om den specifika tjänsten.

Lediga jobb

2

teamronder i veckan

18

vårdplatser

1

strokemottagning

PETRA SJUKSKÖTERSKA

Att rädda liv är givande

Petra arbetar som sjuksköterska på neuro- och strokeenheten i Östersund. Hör henne berätta om sin vardag, om arbetet på enheten och vad det är som gör att hon trivs så bra på sin arbetsplats.

»»»

ZARA UNDERSKÖTERSKA

Här får jag ta egna initiativ

När Zara kom till neuro- och strokeenheten på Östersunds sjukhus visste hon att hon ville stanna. Hon trivs mycket tack vare sina kollegor och det faktum att hon har livsavgörande arbetsuppgifter. Ta del av hennes berättelse här.

»»»

Mer om oss på neuro- och strokeenheten

Porträttbild på en kvinna.

Linda är strokesjuksköterska och huvudhandledare för sjuksköterskestudenter på Neuro- och strokeenheten.

Porträttbild på två kvinnnor.

Enheten har fått nya skärmar. Dels en skärm där man kan se alla telemetri­uppkopplade patienter och dels en monitor till övervakningsplats.

Att jobba och bo i Jämtland Härjedalen

Din fritid är viktig för oss. Ta del av vardagsäventyr, naturupplevelser, kultur, gastronomi och idrott i världsklass. Kortare resväg till jobbet eller rent av arbete på distans kan ge mer tid över för dig själv, din familj och din fritid.

Två personer lagar mat på friluftskök i fjällmiljö. Båda ler och har på sig färgglada friluftskläder. Höstfärger i fjällen.

Vi arbetar aktivt för att skapa friska arbetsplatser som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb, trivas och må bra.

Panoramavy över Östersund, Frösön, Storsjön och fjällvärlden

Du som fått jobb hos oss och vill flytta till Östersund kan få hjälp att ordna boende fint belägna i och kring centrala Östersund.

Att flytta är ett äventyr. På tasteget.nu kan du få mer inspiration från andras äventyr och vi hjälper dig i din flytt till Jämtland Härjedalen!

Två personer som springer på fjället i solnedgången.

When life is good

Hur mycket hinner du med på din fritid? Här är nära till de mesta och utbudet av aktiviteter är stort. Välj och vraka bland allt som finns att göra här.

Två personer som cyklar på Åreskutan.

Vår personalförening

Boka din bussresa, sjukresa eller färdtjänst hos Länstrafiken.Bild på personal inom Region Jämtland Härjedalen.

Jobba hos oss

Kanske länka till Facebook jobba hos oss?