Utvecklande specialistläkarjobb i infektionsmedicin inkl. fritid*

Arbetsplatsbeskrivning

Söker du ett utvecklande arbete som du kan kombinera med en rik fritid?
Välkommen till oss på Infektionskliniken i Östersund!

Infektionskliniken är traditionellt organiserad i fyra enheter; avdelning, mottagning, sprututbytesmottagning samt läkaravdelning fördelat på två chefer.

Vårdavdelningen består av 17 isoleringsrum med möjlighet att dubbelbelägga på två rum. På avdelningen vårdas alla typer av infektionssjukdomar. CPAP och HFCN används och telemetrimöjligheter finns varför vården ibland är av intermediärvårdskaraktär.

Östersund är den enda och centralt belägna staden i Region Jämtland Härjedalen. Sjukhuset är därmed strategiskt placerat mitt i upptagningsområdet och beslutsvägarna är korta. Är du forskningsintresserad så har vi en aktiv forskningsenhet centralt för regionen som uppmuntrar till och försöker tillse möjligheten för detta inom din anställning.

På kliniken arbetar idag 65 medarbetare varav nio överläkare, två specialister och fyra ST-läkare. Vi är en stabil läkargrupp med god föryngring. Flera av våra specialister delar nu sin tid med andra enheter inom regionen (ffa Smittskydd-och Vårdhygien) så vi ämnar förstärka upp lite i leden.

* Här är friluftslivet rikt under alla säsonger. Östersund är 15 minuters-staden där allt är nära och lättillgängligt vilket ökar livskvaliteten.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består av arbete både inom infektionsmottagning samt inom infektionsavdelning. Infektionsjourtjänstgöring/konsult ingår i tjänsten måndag-söndag.

Kvalifikationer

Specialist i infektionssjukdomar.

Vi kommer även att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, framför allt flexibilitet och förmåga till ett gott teamarbete.

Andra uppgifter

Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen, www.regionjh.se/jobbochutbildning Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun, www.ostersund.se Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se

Vi ser fram emot din ansökan! Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Jessica Nääs
Verksamhetschef
Telefon: 063-154364
Email: jessica.naas@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Karin Heideberg Biasoletto
Läkarföreningen
Telefon: 063-153000 (växel)
Email: karin.biasoletto@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/118/2021
Sista ansökningsdag: 2021-04-04

Ansök nu