Sjuksköterskor välkomnas till kirurgienheten

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till ett glatt och härligt gäng inom kirurgienheten!

Kirurgienheten består av fem avdelningar med totalt 56 vårdplatser. Enheten är bemannad dygnet runt.
Vi bedriver kirurgisk vård inom följande specialiteter, Mage-Tarm, Bröst-Endokrin, Kärl-Plastik, Urologi-Öron. Akutkirurgi och Ögon.
Under hösten 2018 öppnades 8 palliativa/onkologiska vårdplatser. Avdelningens uppgift är att ge specialiserad palliativ samt onkologisk vård till kirurgpatienter.
Samtlig personal vid kirurgienheten med vårderfarenhet får möjlighet, om intresse finns, att periodvis arbeta med palliativ/onkologisk vård.

Som nyanställd får du cirka fyra veckors individuell introduktion. Du som är nyutbildad får dessutom schemalagd utbildning och mentorstid under ditt första år. Oavsett erfarenhet är din utveckling viktig för oss!

Ett arbete för Rätt Använd Kompetens där arbetsuppgifter och ansvar blir tydligare, allt för att öka patientsäkerheten och göra arbetet intressant och utvecklande är infört! Vi har infört nya roller, bland annat ledningssjuksköterska som leder arbetet på avdelningen och fungerar som ett stöd för nya sjuksköterskor och undersköterskor.

Vi har också enhetskoordinatorer som underlättar arbetet för vårdpersonalen genom att de ansvarar för telefonin och utför administrativa uppgifter. Vi har sedan tidigare stöd av vårdnära service.

Du är välkommen att auskultera hos oss. Hör gärna av dig så berättar vi mer!

Arbetsbeskrivning

Nyutexaminerade sjuksköterskor arbetar dag och kväll. När du känner dig trygg i rollen börjar du att jobba även en del på natten. På plan 11 vårdas patienter med urologiska besvär och öronsjukdomar, samt palliativa patienter. På plan 13 vårdas patienter med bröst- endokrin, kärl- plastik, samt ögon relaterade sjukdomar. Vidare på plan 13 vårdas patienter med mag- tarmrelaterade besvär. Vi har även ett vårdlag för allmänkirurgiska patienter.

Vi jobbar med pre- och postoperativ vård för både akuta och planerade patienter, palliativ/onkologisk vård och kirurgisk akutvård. Spännande utmaningar väntar där du får göra helhetsbedömningar med det bästa för patienten i fokus. Här arbetar vi i team - i nära samarbete med olika yrkeskategorier. Tillsammans löser vi våra utmaningar.

På de palliativa/onkologiska vårdplatserna är det extra fokus på att
förbättra livskvaliteten hos patienterna som drabbas av de svårigheter livshotande sjukdom innebär. Vi ska också ha omsorg för de närstående.

Kvalifikationer

Vi söker ett antal leg sjuksköterskor för placering inom kirurgienheten där det finns möjlighet till periodvis arbete inom den palliativa/onkologiska verksamheten. Erfarenhet av kirurgisk vård är meriterande.

Om du är nyexaminerad är det viktigt att du så snart du fått ditt examensbevis, skickar din ansökan om legitimation till Socialstyrelsen.

Andra uppgifter

Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt, då intervjuer sker löpande.

Inskolning påbörjas enligt överenskommelse.
Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika och roliga aktiviteter.

I mån av tillgång så hjälper vi till med boende. Mer information om det hittar du på vår hemsida. www.regionjh.se/jobbochutbildning/boende

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra
sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, Individuella önskemål om hel/deltid eller vikariat beaktas och diskuteras inför anställning. Om du är intresserad av visstidsanställning diskuterar vi givetvis det!
Arbetstid: Schema
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Susanne Hemå
Vik enhetschef avd 1 & palliativ onk vårdavd
Telefon: 063-153104
Email: susanne.hema@regionjh.se
Namn: Nils-Olof Hedman
Enhetschef, avd 2 och 3
Telefon: 063-153110
Email: nils-olof.hedman@regionjh.se
Namn: Malin Eriksdotter
Enhetschef, avd 3 och 4
Telefon: 063-153238
Email: malin.eriksdotter@regionjh.se
Namn: Sandra Cedervall
Vik enhetschef Onkologimott, Storsjögläntan
Telefon: 063-153532
Email: sandra.cedervall@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Marielle Nordström
Vårdförbundet
Telefon: 063-153017
Email: marielle.nordstrom@regionjh.se
Namn: Frida Maurtizon, nåbar fr V 34
Vårdförbundet
Telefon: 063-153000 (sökn via vx)
Email: frida.fallhagen@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/323/2019
Sista ansökningsdag: 2019-08-18

Ansök nu

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN

Postadress: Box 654, 831 27 Östersund
Fakturaadress: Box 910, 831 29 Östersund
E-post: region@regionjh.se
Telefon: 063-14 75 00 (växel)
O
rg. nr: 232100-0214