Medicinsk sekreterare till Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP)

Arbetsplatsbeskrivning

Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) ingår organisatoriskt i område Barn och unga vuxna och är en resurs för hela Region Jämtland Härjedalen, med placering i Östersund, Köpmangatan 24.
Enheten består av cirka 100 medarbetare som utifrån ett teambaserat tvärvetenskapligt arbetssätt verkar för att identifiera, förebygga, lindra och bota psykiska besvär hos barn och ungdomar i åldrarna 0-17 år. Som medarbetare vid BUP erbjuds du internt stöd i yrkesrollen, samt individuell planering för kompetensutveckling.

Vi välkomnar nu en medicinsk sekreterare till vårt sekreterarteam då en av våra kollegor går i pension. Teamet består av 7 medarbetare inklusive teamledare. Vi erbjuder ett intressant, omväxlande och ansvarsfullt arbete som medicinsk sekreterare i nära samarbete med övriga medarbetare på BUP.

Arbetsbeskrivning

Samtidigt som vi är ett sekreterarteam arbetar vi mot BUPs öppenvårdsteam och finns behjälplig med bland annat tidboksscheman och att boka patienter. Utöver det arbetar vi med sedvanliga sekreteraruppgifter samt ytterligare ansvarsområden enligt individuell fördelning inom teamet. Samverkan i olika former med vårdgrannar och andra myndigheter. Viss tjänstgöring i den gemensamma receptionen på Köpmangatan 24 ingår. Möjlighet till hemarbete enligt rullande schema finns.

Kvalifikationer

Vårddokumentationsutbildning, goda datakunskaper, Cosmic-vana och några års erfarenhet som teamsekreterare/medicinsk sekreterare.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är pålitlig, noggrann och serviceinriktad. Du är van att arbeta självständigt och är professionell i din yrkesutövning. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du är flexibel avseende prioritering av arbetsuppgifterna. Du är strukturerad och har god kommunikativ förmåga. Du har intresse av att utveckla processer och rutiner för verksamhetens bästa.

Andra uppgifter

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Läs mer: http://www.regionjh.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Heltid, dagtid mån-fre
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Frida Rhoode
Enhetschef
Telefon: 0730683449
Email: frida.rhoode@regionjh.se
Namn: Annelie Ericsson
Teamledare
Telefon: 063-15 40 12
Email: annelie.ericsson@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Pernilla Darth
Adm assistent, Vision
Telefon: 063-154665
Email: pernilla.darth@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/63/2023
Sista ansökningsdag: 2023-02-26

Ansök nu

.

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN

Postadress: Box 654, 831 27 Östersund
E-post: region@regionjh.se
Telefon: 063-14 75 00 (växel)
Org. nr: 232100-0214
Fakturaadress: Box 910, 831 29 Östersund
Ekonomienhetens e-post: ekonomienheten@regionjh.se