Zätagränds hälsocentral söker distriktsläkare med intresse för Nära Vård

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du arbeta hos oss på Zätagränds hälsocentral och vara med i vårt utvecklingsarbete?
Vi välkomnar dig till vår trivsamma öppna arbetsplats!

Z-gränd hälsocentral ligger centralt placerad i Östersund och är en mycket väl fungerande hälsocentral. 2019 fick vi det hedervärda priset som Årets Hälsocentral i Region Jämtland Härjedalen.
Hälsocentralen är bemannad med både specialister och utbildningsläkare, distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Här finns också rehab koordinator, arbetsterapeut, sjukgymnaster och psykosocial enhet. Vi har en välbesökt Familjecentral med barnmorskemottagning, barnhälsovård, socialtjänst samt öppen förskola.
Vi är ca 47 medarbetare och två enhetschefer som tillsammans tar hand om drygt 12 200 listade patienter.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu specialister i allmänmedicin med intresse att vara med och utveckla Nära Vård. Nära Vård innebär bland annat ett ansvar för ett mindre antal patienter till förmån för ett utökat ansvar för patienter med hemsjukvård. Arbetssättet innebär ökade möjligheter att göra hembesök och därmed ge trygghet och kontinuitet till de patienter som behöver det bäst.

Arbetet som specialist i allmänmedicin innebär sedvanliga arbetsuppgifter som till exempel mottagningsbesök, hembesök, läkemedelsgenomgångar och kvalificerade telefonbesök. Enstaka beredskapsjourer ingår i arbetet. Vi har ansvar för tre särskilda boenden och ett samarbete med kommunens sjuksköterskor.

Inom ramen för din anställning ingår sidouppdrag som till exempel ansvar för särskilt boende, mödravårds- och barnavårdscentral samt handledning av kandidater och utbildningsläkare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin som vill vara en i vårt härliga gäng och utveckla Nära Vård. Vi ser gärna att du har erfarenhet eller intresse att undervisa och handleda.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Sofie Spelés
Enhetschef
Telefon: 063–142189
Email: sofie.speles@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Annika Östling
Läkarföreningen
Telefon:
Email: annika.ostling@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/618/2020
Sista ansökningsdag: 2021-03-31

Ansök nu