Område Psykiatri söker legitimerad psykoterapeut till öppenvården

Arbetsplatsbeskrivning

Område psykiatri rymmer både öppen- och heldygnsvård. Inom öppenvården tillhandahåller vi vård för trauma- och ångest, affektiva tillstånd, neuropsykiatri, äldrepsykiatri, psykos, beroende vård samt att vi har en akutmottagning.

Sammanlagt finns ca 280 medarbetare inom området.

Vi värdesätter teamarbete och arbetar för att samarbeta mellan professionerna i så stor utsträckning som möjligt. Vi har ett öppet och kreativt klimat där egna idéer och initiativ välkomnas. På enheten arbetar psykologer, ptp- psykologer, psykoterapeuter, socionomer, arbetsterapeut, fysioterapeut, sjuksköterskor, läkare och sekreterare.

Vill du vara med och bygga framtidens psykiatri välkomnar vi din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Som psykoterapeut inom öppenvården har du ett övergripande ansvar för bedömning och behandling av patienter med komplex psykiatrisk problematik. Behandlingen sker både individuellt och i grupp.

Du ingår i ett tvärprofessionellt team men stor del av arbetet sker självständigt. En del av arbetsuppgifterna är även att, utifrån kompetens och intresse, handleda medarbetare på området.

Vi ser också gärna att du har kompetens för och intresse av att tillsammans med enhetschef och övriga medarbetare driva kvalitets- och förbättringsarbete på enheten. Vi kan erbjuda dig möjligheter till handledning samt utbildning/vidareutveckling i de arbetsuppgifter som ingår i befattningen. Vi ser gärna att du har ett intresse för regionen och det vuxenpsykiatriska området.

Kvalifikationer

Leg psykoterapeut med erfarenhet av psykiatrisk verksamhet, gärna med erfarenhet av beroendeproblematik. Handledarutbildning är meriterande. Viktiga egenskaper är engagemang, samarbetsförmåga och flexibilitet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss! Är du intresserad av att bli en del av vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde från 200101 eller enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Kristoffer Edholm
Enhetschef
Telefon:
Email: kristoffer.edholm@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Jennifer Meurling
Psykologförbundet
Telefon: 063-156907
Email: jennifer.meurling@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/314/2019
Sista ansökningsdag: 2019-08-18

Ansök nu

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN

Postadress: Box 654, 831 27 Östersund
Fakturaadress: Box 910, 831 29 Östersund
E-post: region@regionjh.se
Telefon: 063-14 75 00 (växel)
O
rg. nr: 232100-0214