Sjuksköterska med psykoterapikompetens till Barn och ungdomspsykiatrin

Arbetsplatsbeskrivning

Barn- och ungdomspsykiatriska (BUP) verksamheten är placerad i Östersund, men är en resurs för hela Jämtlands län. På enheten arbetar cirka 80 medarbetare, och organisatoriskt ingår BUP i område Barn- och unga vuxna. I området ingår förutom Barn- och ungdomspsykiatrin även Barn och- ungdomshabiliteringen (BUH), Föräldra- och barnhälsan (FBH) samt Vuxenhabiliteringen (VH). Verksamheterna är samlokaliserade i Östersund på Köpmangatan 24 i lokaler, och möjligheterna att samverka inom BUP och med övriga verksamheter i huset är goda. Vi välkomnar nu ytterligare en Sjuksköterska till en arbetsplats där utbyte av erfarenheter, kunskaper och idéer med kollegor skapar stora möjligheter till utveckling både för dig och verksamheten.

Arbetsbeskrivning

Som Sjuksköterska med psykoterapikompetens kommer du att ingå i ett av våra team för utredning/behandling. I arbetet ingår utredning, behandling, konsultation och samverkan med vårdgrannar framför allt socialtjänst och elevhälsa.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska. Grundläggande psykoterapiutbildning (steg 1) eller erfarenhet och utbildning som bedöms likvärdig. Erfarenhet av behandlingsarbete med barn/ungdom och/eller familjer är ett meriterande. Specialistutbildning för sjuksköterskor med inriktning psykiatri är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, engagemang, självständigt arbete, samarbetsförmåga samt flexibilitet och vi ser gärna en mångfald i arbetslaget.

Andra uppgifter

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Mikael Lec-Alsén
Områdeschef
Telefon: 063-15 43 77
Email: mikael.lec-alsen@regionjh.se
Namn: Carina Hedman
Teamledare
Telefon: 063 - 15 40 58
Email: carina.hedman@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Leena Oginder
Vårdförbundet
Telefon: 063 15 46 14
Email: leena.oginder@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/101/2021
Sista ansökningsdag: 2021-03-31

Ansök nu