Område Psykiatri söker ST-läkare med möjlighet till distansarbete

Arbetsplatsbeskrivning

Område Psykiatri söker dig som har ett genuint intresse av psykiatri och psykiatrisk vård, ser positivt på personlig utveckling och att de egenskaperna tillsammans lägger grunden för ett gemensamt utvecklande av vår organisation och din egen ST tjänst.

Psykiatrin är en verksamhet som förutsätter gott samarbete mellan olika professioner, enheter, angränsande områden samt samhällets övriga resurser för målgruppen.
Du kommer till en välkomnande läkaravdelning som kommer att ge dig löpande handledning & en handledare som följer din väg till färdig specialist hos oss, där du givetvis sedan direkt som klar överläkare fortsätter ditt arbete som överläkare hos oss på vår klinik.
Kliniken har bred erfarenhet av att arbeta delvis på distans något vi fortsätter att utveckla tillsammans med dig, både i din tjänst men också i moment med löpande patientarbete.

Vill du vara med och driva den fortsatta utvecklingen av framtidens psykiatri i Region Jämtland Härjedalen? Då är du den vi söker!

Arbetsbeskrivning

Det är viktigt för oss att du som söker har ett stort intresse för kliniskt patientarbete i kombination med ett intresse av löpande utvecklingsarbete, där patientsäkerhet är en viktig del. Inom kliniken har vi ett gott kollegialt samarbete och prioriterar ett professionellt förhållningssätt.

Vidare ser vi positivt på forskning och vidareutveckling inom området och försöker tillgodose möjligheter för det. En god balans mellan arbete, fritid och familjeliv är viktigt för hälsa och arbetsglädje och vi tillmötesgår gärna individuella önskemål i anställningsgrad.

Kliniken inför löpande digitalisering av moment i arbetsvardagen på bred front och det är en fördel om du ser detta som positivt och att det innebär möjligheter för såväl medarbetare, verksamhet samt för patienter.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare. Erfarenhet av arbete som underläkare inom psykiatri är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, framför allt förmåga till samarbete, kommunikation och vilja till utveckling.

Andra uppgifter

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträdes sker enligt överenskommelse. Arbetet innebär tjänstgöring under dagtid men även jourtjänstgöring under dag, natt samt helger ingår.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Jonny Bergvall
Enhetschef
Telefon: 070-2939027
Email: jonny.bergvall@regionjh.se
Namn: Martin Maripuu
Vikarierande lektor
Telefon: 063-15 30 00
Email:

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Tobias Boström
Läkarföreningen
Telefon: 063-153000
Email: tobias.bostrom@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/607/2020
Sista ansökningsdag: 2021-05-31

Ansök nu