Behandlare till Akutteamet (sommarvik), BUP

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en organisation som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen.

Barn- och ungdomspsykiatrisk verksamhet (BUP) ingår organisatoriskt i område Barn och unga vuxna och är en resurs för hela Region Jämtland Härjedalen, med placering i Östersund.
Enheten består av cirka 80 medarbetare som utifrån ett teambaserat tvärvetenskapliga arbetssätt verkar för att identifiera, förebygga, lindra och bota psykiska besvär hos barn och ungdomar i åldrarna 0-17 år. Som medarbetare vid BUP erbjuds du extern handledning och internt stöd i yrkesrollen
Akutteamet består av ca 10 medarbetare som arbetar med akut/uppföljande insatser inklusive heldygnsvård i samverkan med vuxenpsykiatrin, akutpsykiatrisk avdelning och barnkliniken, avdelning 108.

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att bedriva akut barnpsykiatrisk verksamhet i sluten- och öppenvård. Behandling/insatser sker på individ-, familj-, grupp- och samhällsnivå genom samtalsbehandling, t ex motivations-, stöd-, sorg-och krissamtal.

Du samordnar, koordinerar/prioriterar insatser med samhällets olika aktörer och samverkar med vårdgrannar i vårdplanering, ex genom samordnad individuell plan (SIP), nätverksträffar, etcetera.

Kvalifikationer

Gärna högskoleutbildning/pågående utbildning exempelvis socionom, sjuksköterska eller annan motsvarande utbildning som bedöms som likvärdigt, med några år arbetslivserfarenhet.

Meriterande är erfarenhet av arbete vid BUP, arbete med barn, ungdomar och familj. Grundläggande psykoterapiutbildning (Steg 1) och erfarenhet av myndighetsutövning.

B körkort krävs.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Vi jobbar för en jämställd arbetsplats och ser därför gärna manliga sökande.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Läs mer: http://www.regionjh.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Timavlönad, Maj - augusti ca 80-90% schemalagd jour/beredskap med viss kvälls och helgtjänstgöring. Övrig tid vid behov av extra personal.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Håkan Löfvenberg
Enhetschef
Telefon: 063-15 43 14
Email: hakan.lofvenberg@regionjh.se
Namn: Eva Danielsson
Teamledare
Telefon:
Email: eva.danielsson@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Pernilla Darth
Vision
Telefon: 063-154665
Email: pernilla.darth@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/90/2021
Sista ansökningsdag: 2021-03-31

Ansök nu