Stöd vid företagsetablering

Behöver du hjälp med att etablera ditt företag i vår region? Vi vill växa och välkomnar fler företag hit. Hos oss kan du få hjälp med det praktiska, ett brett kontaktnät, olika arenor för samarbeten och en rad andra tjänster.

Vi vill få fler företag till region Jämtland Härjedalen och i längden skapa mer samhällsekonomiska intäkter. Därför vill vi ge företag utanför länet och storstäderna en större kännedom om affärsmöjligheterna som finns här och om livskvalitén i vår region. I detta område samarbetar Regionen tillsammans med länets åtta kommuner, Länstyrelsen, Samling Näringsliv och många fler viktiga aktörer. 2015 startades en etableringsfunktion med uppgift att främja investeringar, nyetableringar, marknadsföra och utveckla regionen som etableringsort för nya företag och verksamheter.

Vi ger samma grundservice, om än i lite olika omfattning, oavsett om det handlar om 80 nya jobb eller om enstaka nya anställningar. Vid en etablering eller expansion kan det krävas ett gediget beslutsunderlag och hjälp med det praktiska. Där kan vi hjälpa till och dela med oss av vårt breda kontaktnät, tjänster och arenor för samarbeten.

Mer information

Jämtland Härjedalen – A Business Region on the Move Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Jämtland Härjedalen – A Business Region on the Move (engelska) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

www.businessregionmidsweden.se Länk till annan webbplats.

Projektet finansieras av:

Region Jämtland Härjedalens logotyp. Svart ordbild, två gröna stiliserade fjälltoppar och två ljusblått stiliserade vattendrag
Bild på EU-flaggan och texten "Medfinansieras av Europeiska unionen".