Välkommen till ett roligt och varierande arbete som operationsplanerare på Kirurgen

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker nu ytterligare en medarbetare som operationskoordinator på Kirurgkliniken. Här får du en vardag med stor variation och självständigt arbete.

Du kommer att arbeta i en grupp om tre sjuksköterskor där det är ett öppet arbetsklimat med högt i tak. Arbetstiderna är vardagar, måndag-fredag. Inga kvällar, helger eller röda dagar. Du har även möjlighet att arbeta hemifrån vissa dagar om så önskas.

Arbetsbeskrivning

Som operationskoordinator har du ansvar över och leder planeringen av kirurgklinikens operationer. Du samordnar kontakter runt operationer samt bokar och kallar patienter. Patientkontakt sker telefon- och brevledes. Du har ett nära samarbete med klinikens kirurger, inskrivningsenhet och mottagning.

Utöver detta så samarbetar du med perioperativa avdelningen och centraloperation, samverkar med kirurgens verksamhetschef, enhetschefer, sektionsledare och övriga operationskoordinatorer på sjukhuset.

Journalsystem som används är Cosmic och operationsplaneringssystemet är TM.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Meriterande är om du har några års erfarenhet inom yrket och gärna kunskap om operationsflödet.

Personliga egenskaper som god planerings- och administrativ förmåga, strukturerat arbetssätt, självständighet och flexibilitet efterfrågas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Carina Bouvin
Enhetschef
Telefon: 063-155428, 076-6486504
Email: carina.bouvin@regionjh.se
Namn: Gun Andersson
Enhetschef
Telefon: +4663153783
Email: gun.andersson@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Agneta Söderlund
Vårdförbundet
Telefon: +4663154674
Email: agneta.soderlund@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/263/2024
Sista ansökningsdag: 2024-04-30

Ansök nu

.