Medicinsk sekreterare till Barn- och ungdomspsykiatri, delvis distansarbete

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP)!

BUP ingår organisatoriskt i område Barn och unga vuxna och är en resurs för hela Region Jämtland Härjedalen. BUP ingår i området Barn och unga vuxna tillsammans med Vuxenhabiliteringen, Föräldra-och barnhälsan och Barn- och ungdomshabiliteringen. Dessa fyra enheter är samlokaliserade centralt på Köpmangatan 24 i Östersund.
BUP består av cirka 100 medarbetare som utifrån ett teambaserat tvärvetenskapligt arbetssätt verkar för att identifiera, förebygga, lindra och bota psykiska besvär hos barn och ungdomar i åldrarna 0-17 år. Som medarbetare vid BUP erbjuds du internt stöd i yrkesrollen, samt individuell planering för kompetensutveckling.

Vi välkomnar nu en medicinsk sekreterare till vårt sekreterarteam. Teamet består av 7 medarbetare inklusive teamledare. Vi erbjuder ett intressant, omväxlande och ansvarsfullt arbete som medicinsk sekreterare i nära samarbete med övriga medarbetare på BUP.

Arbetsbeskrivning

Samtidigt som vi är ett sekreterarteam med egna teamträffar varje vecka arbetar vi mot BUPs öppenvårdsteam och finns behjälpliga med bland annat tidboksscheman och att boka patienter. Utöver det arbetar vi med sedvanliga sekreteraruppgifter samt ytterligare ansvarsområden enligt individuell fördelning inom teamet såsom mottagningstelefon, posthantering och skriva akutdiktat. Vi samverkar i olika former med vårdgrannar och andra myndigheter. Viss tjänstgöring görs i den gemensamma receptionen på Köpmangatan 24 ingår. Vi arbetar på plats men har möjlighet att arbeta på distans ca 2-3dagar i veckan enligt rullande schema.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänd utbildning inom något av följande:
Medicinska sekreterarprogrammet 120 p. Vårdadministrativa programmet 120 p.Y H-utbildning 400 p. 1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Du behöver ha goda kunskaper i medicinsk terminologi och goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Det är önskvärt med erfarenhet av yrket med några års erfarenhet som teamsekreterare/medicinsk sekreterare. Du är en van datoranvändare och har goda kunskaper gällande IT, Officeprogrammen samt Cosmic-vana. Arbetet innebär höga krav på förmågan att skapa struktur, både för den egna planeringen och i samarbete med kolleger.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är pålitlig, noggrann och serviceinriktad. Du är van att arbeta självständigt och är professionell i din yrkesutövning. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer där du ser vikten av att ha god kommunikativa förmåga. Du har intresse av att utveckla processer och rutiner för verksamhetens bästa.

Andra uppgifter

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Som sökande ska du lämna utdrag ur belastningsregistret i samband med erbjudande av tjänst.

Läs mer: http://www.regionjh.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: dagtid mån-fre Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att göras innan ansökningstidens slut.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Frida Rhoode
Enhetschef
Telefon: 0730683449
Email: frida.rhoode@regionjh.se
Namn: Annelie Ericsson
Teamledare
Telefon: 063-15 40 12
Email: annelie.ericsson@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Gunvi Dahlström
Vision
Telefon: 070 587 43 07
Email: gunvi.dahlstrom@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/57/2024
Sista ansökningsdag: 2024-02-18

Ansök nu

.