Tandläkare till Folktandvården i Hede och Funäsdalen

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du jobba på en liten klinik i glesbygd med flera olika patientgrupper?
Välkommen till Folktandvården i Hede och Funäsdalen!
Här kommer vi göra vårt bästa för att hitta en framtid som passar dig. Vi söker nu en tandläkare för att bemanna våra kliniker i Hede och Funäsdalen. På båda klinikerna får du jobba i ett team med erfarna, självständiga och kompetenta kollegor, som har roligt tillsammans på jobbet.

Funäsdalen och Hede ligger i Härjedalens fjällvärld och bjuder på en storslagen natur med möjligheter till skidåkning, vandring, fiske och annat friluftsliv. I området kring Funäsdalen finns flera fina skidanläggningar, bland annat i Ramundberget och Tänndalen. I närheten av Hede har du Vemdalens skidområden Vemdalsskalet, Björnrike och Storhogna ca 30–40 minuter bort. Här är det mesta personligt, behagligt småskaligt och präglat av livskvalitet. Möjligheterna till omväxling i arbete och fritid är stora. Vi tar din utveckling på allvar och vill få ditt livspussel att fungera!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som trivs med att arbeta utifrån ett brett kompetensområde. Här möter du och arbetar med alla olika patientkategorier: barn, vuxna, akuta och nödvändig tandvård. Här har du chansen att få jobba på en arbetsplats där din insats verkligen gör skillnad. Du får jobba utifrån din fulla kompetens med all typ av vanlig, och ovanlig, förekommande behandling inom allmäntandvården.

Chans att nischa dig inom något område på specialisttandvården finns då vi gärna ser att så mycket som möjligt av vården utförs på hemmakliniken, självklart utifrån en kvalitativ god vård. På kliniken i Funäsdalen arbetar en övertandläkare inom endodonti.
Vi samarbetar mycket mellan klinikerna i Sveg, Hede och Funäsdalen, så viss tjänstgöring på annan klinik kan komma i fråga.

Kvalifikationer

• Svensk legitimation som tandläkare, gärna med några års erfarenhet.
• Goda språkkunskaper i svenska, i både tal och skrift.
• God samarbets- och planeringsförmåga, noggrannhet samt ekonomiskt sinnelag är egenskaper som också behövs för att du på bästa sätt ska kunna bidra till vår gemensamma strävan att erbjuda en god tandvård i Härjedalen.
• B-körkort.

Andra uppgifter

Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fyra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet. I Östersund finns sjukhus- och specialisttandvård som också är en del i folktandvårdens verksamhet. Hösten 2018 startade vi upp vår nya jourklinik, tandakuten i Östersund.

Som medarbetare i Folktandvården Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdspeng. Vi arbetar också för hälsofrämjande scheman, naturligtvis i kombination med verksamhetens behov. Du blir automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt.

Ring oss gärna så berättar vi mer!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Gunilla Åström
Enhetschef/verksamhetschef
Telefon: 073-043 99 14
Email: gunilla.astrom@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Stephanie Betzel
Övertandläkare, Tjänstetandläkarna
Telefon: 063147123
Email: stephanie.betzel@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/276/2024
Sista ansökningsdag: 2024-05-13

Ansök nu

.