Sjuksköterska till ÖNH-mottagningen

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till oss på öron-näsa-halsmottagningen! Här har du som sjuksköterska möjlighet att bli en del av vårt team med sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och medicinska sekreterare.
Öron-näsa-halsmottagningen är en specialistmottagning för patienter i alla åldrar. Vi bedriver planerad och akut mottagningsverksamhet samt operationsverksamhet.
De flesta av våra patienter kommer på remiss från primärvården men även från andra kliniker på sjukhuset, skolhälsovård, företagshälsovård och via Egen vårdbegäran. Vår akutmottagning är öppen på dagtid för patienter med akuta sjukdomstillstånd som kommer via remiss eller direkt till mottagningen.
Mottagningen har egen operationssal och uppvakningsavdelning som bemannas av operations- och narkospersonal. Här erbjuder vi operationer i narkos samt lokalbedövning. Vi har även kontaktsjuksköterskeuppdrag för våra patienter som drabbats av cancer. Vi har ett nära samarbete med audionomer på Hörcentralen då vi är beroende av varandras kompetens.

Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2 400 medarbetare är det enda i Jämtlands län, vilket ger en närhet mellan de olika specialiteterna.

Som medarbetare i Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdspeng alternativt friskvårdstimme. Du blir medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska vid öron- näsa- halsmottagningen har du ett omväxlande arbete med telefonrådgivning, remisshantering och prioritering av akutflödet på mottagningen. Du har administrativa uppgifter som att boka och skicka kallelser till mottagningsbesök, utföra rutinmässigt bevakningsarbete som innebär bedömningsansvar. Du förbereder och assisterar läkarkollegor på deras mottagning.

Vi har även egen sjuksköterskemottagning där vi hjälper till med vaxrengöring inför hörseltest och sårmottagning där vi tar hand om suturtagning och omläggning efter operationer i huvud/hals-området.

Under hösten 2023 har vi påbörjat ett arbete mot ett mer teambaserat arbetssätt och ett förbättringsarbete kring rätt använd kompetens.
Teamen består av olika yrkeskategorier och som medarbetare hos oss kommer du ges möjlighet att påverka och vara delaktig i att utveckla teamarbetet.

Vi försöker ständigt förbättra och utveckla rutiner för att samarbetet kring patientflöden ska fungera optimalt. Du kommer att få inskolning enligt framarbetat rutindokument.

Kvalifikationer

Vi söker dig med några års erfarenhet som legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av öron-näsa-halssjukvård.
Vi söker dig som har god organisationsförmåga, vill arbeta i team och har vana av att arbeta självständigt.
Vi räknar med att du vill vara med och utveckla verksamheten samt har egna ansvarsområden. Stor vikt kommer att läggas vid tidigare erfarenhet och personlig lämplighet.
Vi värdesätter engagemang och genuint intresse att göra gott för våra patienter.

Andra uppgifter

Vänta inte med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Anna Westh
Verksamhetschef
Telefon: Tel: 063-15 32 32
Email: anna.west@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Maria Lindgren
Vårdförbundet
Telefon: 063-14 29 33
Email: maria.lindgren@vardforbundet.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/50/2024
Sista ansökningsdag: 2024-02-18

Ansök nu

.