Vi söker en arbetsterapeut till sommarvikariat på Östersunds sjukhus!

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är ett glatt gäng inom medicinklinikerna på Östersunds sjukhus som nu söker vikarier inför sommaren 2024. Hos oss får du en bred introduktion i arbetsterapeutiska interventioner inom stroke och medicin. Introduktionen består av basal och specifik arbetsterapi och du får introduktion av erfarna kollegor. Här kommer du även ha närhet till kollegorna i det dagliga arbetet och du är en självklar del i teamarbetet på våra avdelningar. På vår enhet är samarbete väldigt viktigt och återhämtning och reflektion under arbetsdagen en självklarhet. Vi söker dig som är flexibel och gillar att arbeta i team då vi med det arbetssättet hjälper våra patienter på bästa sätt.

Är du ny i Östersund kommer du ha ett stort utbud av aktiviteter efter arbetet, både kulturella eller genom närheten till friluftsliv i närområdet eller i fjällen. Vill du efter arbetspassets slut fortsatt förkovra dig i arbetsterapi och medicinsk kunskap så finns vårt medicinska bibliotek öppet för dig. Behöver du hjälp med boende så ta upp det vid kontakt med oss.

Vi ser fram emot din ansökan och att du blir en ny kollega hos oss i sommar!

Arbetsbeskrivning

Arbetsterapeuten ansvarar för att i det akuta skedet av insjuknandet bedöma funktionsnivå. Detta för att säkerställa tidig mobilisering, träning och hjälpmedelsutprovning inför utskrivning. Arbetsterapeuten ansvarar även för att säkerställa informationsöverföring till nästa vårdnivå och informera patienten om egenvårdsansvaret.
Arbetsterapeuten bidrar med specifik rehabilitering tillsammans med patienten/personalen.

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut.

Andra uppgifter

Välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Intervjuer kan komma att ske löpande så vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde 15 juni eller enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Anna Sandström
Enhetschef
Telefon: 063-15 49 69
Email: anna.sandstrom@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Maria Stugholm
Arbetsterapeut
Telefon: 063 - 15 30 00 (vxl)
Email: maria.stugholm@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/182/2024
Sista ansökningsdag: 2024-04-07

Ansök nu

.