Undersköterska till Psykriatisk vårdavdelning 4B

Arbetsplatsbeskrivning

Vi på område psykiatri söker undersköterskor som vill bli en del av vårt härliga arbetslag där vi tillsammans inspirerar och lyfter varandra.

Psykiatrin rymmer både öppen- och heldygnsvård och är uppdelad i subspecialiserade bedömnings- och behandlingsenheter som bistår patienter i Jämtlands län som är i behov av specialistpsykiatri. Sammanlagt har området ca 270 medarbetare som hjälper våra patienter med psykisk ohälsa.
Vi söker nu undersköterskor/skötare som vill jobba på Allmänpsykiatriska vårdavdelningen 4B. Avdelningen har 14 vårdplatser och vårdar främst affektiva tillstånd, beroendetillstånd men även andra allmänpsykiatriska tillstånd.
Vården utformas utifrån patientens individuella behov.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska/skötare i heldygnsvård arbetar du närmast patienten och är det stöd patienten behöver i sitt dagliga liv, sin personliga omvårdnad och sina sociala kontakter. Vi jobbar med kontaktmannaskap och är indelade i två grupper.

Du sitter med på läkarsamtal, dokumenterar i patientjournal, följer patienter till olika undersökningar och behandlingar. Hos oss arbetar du tillsammans med andra yrkeskategorier så som sjuksköterskor, läkare och kurator. Du får ett brett och spännande arbetsfält och samarbete med områdets öppenvård samt andra vårdgrannar. Under hösten kommer avdelning 4B att införa ett nytt arbetssätt där vi arbetar tillsammans med patienterna för att stärka deras förmågor och mående under vårdtiden.

Kvalifikationer

Utbildad undersköterska/skötare. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är meriterande. Vi ser gärna att du är flexibel och van att arbeta såväl självständigt som i team och har god samarbetsförmåga.

Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se

Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se

Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Som sökande ska du lämna utdrag ur belastningsregistret i samband med erbjudande av tjänst.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Johan Thomas
Enhetschef Psykiatrisk vårdavdelning 4B
Telefon: +46730652471
Email: johan.thomas@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Lars Gratias
Kommunal
Telefon: 070-6693110
Email: lars.gratias@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/311/2024
Sista ansökningsdag: 2024-05-17

Ansök nu

.