Hjärtenheten, Östersunds sjukhus, söker undersköterska på timmar!

Arbetsplatsbeskrivning

Söker du ett utvecklande jobb där du får möjlighet att använda hela bredden av din kompetens? Välkommen till oss på hjärtenheten i Östersund!

På hjärtenheten ingår du i en stimulerande gemenskap och blir en viktig del av enheten. Här finns bland annat slutenvårdsavdelning, mottagning, och ett kranskärlslaboratorium (PCI-lab). På slutenvårdsavdelningen har vi 19 vårdplatser var av 6 platser är för hjärtintensivvård. Under dagtid har personalen på avdelningen stöd från en ledningssjuksköterska som koordinerar och leder arbetet.

Arbetsbeskrivning

Hjärtenheten är en kardiologisk vårdavdelning med akut och planerad verksamhet med inriktning på hjärtsjukdomar som exempelvis hjärtinfarkt, hjärtsvikt och arytmier av olika slag. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på en akutvårdsavdelning, basal omvårdnad som ADL, för- och eftervård inför hjärtspecifika undersökningar och behandlingar, provtagning och såromläggningar med mera.

Som undersköterska arbetar man i nära samarbete med övriga undersköterskor och sjuksköterskor men även tillsammans med andra yrkeskategorier som finns tillgängliga på enheten eller i anslutning till som till exempel läkare och fysioterapeut. På enheten finns även sekreterare och personal som sköter patientkök, förråd och städ.

Tjänsten innebär rotationstjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska, gärna med erfarenhet från hjärtsjukvård. Du ser det som en självklarhet att arbeta i team och att bidra till hela hjärtenheten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Felix Tverfjell
Chef
Telefon: 063-154172
Email: felix.tverfjell@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Peter Hoff
Kommunal
Telefon: 063-15 30 00 (vxl)
Email: peter.hoff@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/234/2024
Sista ansökningsdag: 2024-04-28

Ansök nu

.