Sjuksköterska välkomnas till neonatalavdelningen!

ArbetsplatsbeskrivningLetar du efter ett härligt gäng kollegor med en positiv attityd och ett välfungerande teamarbete? Vill du ha ett arbete med varierande uppgifter där du alltid får känna att du gör skillnad och får ge rätt insatser när det behövs? Gillar du dessutom akutverksamhet och att arbeta med barn och deras föräldrar?
Då behöver du söka den här tjänsten!

Neonatalavdelningen är ett centrum för regionalt specialiserad vård av förtidigt födda barn från och med graviditetsvecka 28 och nyfödda sjuka barn upp till ca 6 månaders ålder. Vårdtiden varierar ifrån några timmar till flera månader. Avdelningen har åtta vårdplatser.

För oss är det viktigt att ge adekvat utbildning till våra medarbetare. Inledningsvis erbjuder vi dig ett introduktionsprogram anpassat utifrån dina tidigare erfarenheter. Därefter planerar vi tillsammans vilken kompetensutveckling du behöver! Nyexaminerade sjuksköterskor arbetar dag och kväll både vardagar och helger men är undantagna nattarbete.

Neonatalavdelningen tillhör Område barn- och ungdomsmedicin här ingår även mottagning och avdelning för barn och ungdomar upp till 18 år ingår, samt barndagvård och lekterapi.

Du som vill jobba på länets enda sjukhus med den bredd och variation i arbetet som vi kan erbjuda - kommer att trivas på vår neonatalavdelning!

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska inom neonatal verksamhet utformar du, tillsammans med vårdnadshavare och dina kollegor, vården utifrån varje barns specifika behov och tillstånd. Det ger dig utmanande arbetsuppgifter med bredd och variation samt goda möjligheter att utvecklas inom ditt yrke. Arbetet utförs ofta i team med undersköterska/barnsköterska och läkare. Vi erbjuder dig också ett introduktionsprogram anpassat utifrån dina tidigare erfarenheter.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska.

Meriterande
Vidareutbildad inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar eller har tidigare erfarenhet av neonatalvård.
Du tar initiativ och arbetar självständigt när så krävs, men är också flexibel och bra på att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Som medarbetare i Region Jämtland Härjedalen får du kostnadsfri tillgång till träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i personalföreningen som erbjuder olika rabatter och roliga aktiviteter. Vi erbjuder även friksvårdsbidrag!
Om du vill veta mer om tjänsterna eller av någon särskilda anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system, så är du välkommen att kontakta enhetschefen.
Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Marine Enmark
tf Enhetschef
Telefon:
Email: marine.enmark@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Hanna Ånnegård
Vårdförbundet
Telefon: 063-15 31 08
Email: hanna.annegard@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/253/2024
Sista ansökningsdag: 2024-04-28

Ansök nu

.