Tandsköterska till Folktandvården Funäsdalen

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker en driftig och engagerad kollega till Folktandvården i Funäsdalen. Folktandvården i Härjedalen har tre allmäntandvårdskliniker belägna i Funäsdalen, Hede och Sveg. På kliniken i Funäsdalen arbetar 1 tandläkare, 1 tandhygienist och 2 tandsköterskor, varav den ena sköterskan nu har sökt sig vidare mot nya utmaningar. Tandläkaren som arbetar på kliniken i Funäsdalen delar sin tjänst som allmäntandläkare och specialisttandläkare inom endodonti. Medarbetarna är vana vid delegerat arbete och att samarbeta med varandra mellan arbetsplatserna.

Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fyra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet. I Östersund finns sjukhus- och specialisttandvård som också är en del i folktandvårdens verksamhet. Hösten 2018 startade vi upp vår nya jourklinik, tandakuten i Östersund. Specialistavdelningen för endodonti finns alltså på folktandvårdens klinik i Funäsdalen.

Härjedalen bjuder på en storslagen natur med möjligheter till skidåkning, fiske och annat friluftsliv. I Funäsdalen, Vemdalsskalet och Björnrike finns fina skidanläggningar. Ett varierat kulturliv finns också. Här är det mesta personligt, behagligt småskaligt och präglat av livskvalitet. Möjligheterna till omväxling i arbete och fritid är stora. Vi tar din utveckling på allvar och vill få ditt livspussel att fungera!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som trivs med att arbeta utifrån ett brett kompetensområde. Här möter du och arbetar med alla olika patientkategorier: barn, vuxna, akuta och nödvändig tandvård. Du kommer att arbeta med alla förekommande tandsköterskeuppgifter vid en allmäntandvårdsklinik, såsom assistans, eget patientarbete samt administrativa arbetsuppgifter. På kliniken i Funäsdalen kommer du även arbeta med specialisttandvård inom endodonti. Det finns goda chanser till utveckling inom tandsköterskeyrket om du ej arbetat med specialisttandvård tidigare. Har du erfarenhet av ämnet är det meriterande, men inget krav för att söka tjänsten. På Folktandvården Funäsdalen kommer du ha varierande arbetsdagar, och möjlighet att använda din fulla kompetens inom yrket.

Arbetet kräver att du är självständig och flexibel, samtidigt som du ska ha ett gott samarbete med resten av teamet. Andra egenskaper vi värdesätter är att du är ansvarstagande, strukturerad och öppensinnad. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Kvalifikationer

• Tandsköterskeutbildning. Några år inom yrket, intresse eller erfarenhet av endodonti är meriterande.
• God samarbets- och planeringsförmåga.
• Erfarenhet från journalsystemet T4 är meriterande.Urval, intervjuer och tillsättning kan ske löpande under ansökningstiden.
Provanställning kan komma att tillämpas.
Heltid eller deltid enligt överenskommelse.

Andra uppgifter

Som medarbetare i Folktandvården Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdspeng. Vi arbetar också för hälsofrämjande scheman, naturligtvis i kombination med verksamhetens behov. Du blir automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt. Du erbjuds även rabatter på köp hos olika företag.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Ring oss gärna så berättar vi mer.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Gunilla Åström
Enhetschef/verksamhetschef
Telefon: 073-043 99 14
Email: gunilla.astrom@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Maritha Söderström
Tandsköterska - Vision
Telefon: 0640-166 30
Email: marita.soderstrom@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/230/2024
Sista ansökningsdag: 2024-04-28

Ansök nu

.