Arbetsterapeut välkomnas till Zätagränds HC!

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du arbeta i team men samtidigt självständigt och vara med och utveckla framtidens primärvård mot Nära Vård på en trivsam arbetsplats? Vi välkomnar nu en arbetsterapeut till Zätagränds Hälsocentral.

Vi arbetsterapeuter har ett nära samarbete inom närvårdsområde Östersund och är nu 5 arbetsterapeuter i primärvården Östersund Vi tillsammans har regelbundna yrkesträffar, där vi har ett kollegialt stöd. I närvårdsområde Östersund har vi utökat bemanningen på arbetsterapeuter det senaste året..

Zätagränds Hälsocentral har ca 12 450 listade och är en mycket väl fungerande hälsocentral med trivsel på hög nivå och god arbetsmiljö! Enheten kännetecknas av gott samarbete mellan alla yrkeskategorier. Hälsocentralen är bemannad med både specialister och utbildningsläkare, distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Här finns också rehabkoordinator, arbetsterapeut, sjukgymnaster/fysioterapeuter och psykosocial enhet. Vi har en välbesökt familjecentral med barnmorskemottagning, barnhälsovård, socialtjänst samt öppen förskola. Hälsocentralen ligger mitt i hjärtat i centrala Östersund.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsterapeutiska arbetsuppgifter som bland annat innefattar bedömning av aktivitetsförmåga, interventioner i form av anpassningar i miljö och aktivitet, stöd i struktur och rutiner, träning och förskrivning av hjälpmedel.

Vi har ett nära samarbete med hälsocentralens övriga personal och har med dem regelbundna multimodala träffar för att lägga upp en plan för vård och rehabilitering. Samverkan med andra vårdgivare eller aktörer är också en viktig del i arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är Leg arbetsterapeut och är i starten av din karriär eller har god erfarenhet vilket är meriterande.

Vi ser gärna att du känner dig trygg i din yrkesroll och brinner för utveckling. Arbetet kräver hög grad av självständighet samtidigt som du har god förmåga att samarbeta både inom din profession men även gentemot övriga yrkesgrupper.

B-körkort är ett krav. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Intervjuer kan ske löpande. Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: 2024.04.29 eller tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Johanna Jansson
Enhetschef
Telefon: 063-14 21 89
Email: johanna.jansson@regionjh.se
Namn: Margareta Laxvik
Enhetschef
Telefon: 063-14 21 11
Email: margareta.laxvik@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Linnéa Bäckman
Sveriges Arbetsterapeuter
Telefon: 063154648
Email: linnea.backman@regionjh.se
Namn: Maria Olofsson
Arbetsterapeut primärvården
Telefon:
Email: maria.1.olofsson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/255/2024
Sista ansökningsdag: 2024-05-19

Ansök nu

.