Medicinsk sekreterare till hjärtenheten

Arbetsplatsbeskrivning

Värdesätter du teamarbete och söker variationsrika arbetsdagar?
Vi söker nu en medicinsk sekreterare till hjärtmottagningen. En av våra sekreterare ska vara tjänstledig för att efter 20 år hos oss prova ett annat arbete! Därför erbjuder vi nu ett 6 månaders vikariat med mycket goda möjligheter till förlängning och tillsvidareanställning.

Vi är en kardiologiskenhet med akut och planerad verksamhet med inriktning på hjärtsjukdomar. Vi har 22 vårdplatser varav 6 är hjärtintensivvårdsplatser samt hjärtmottagningen som består av 5 olika mottagningar med inriktning på hjärt och kärlsjukdomar. På hjärtmottagningen har vi ca 8000 besök/år. Som medicinsk sekreterare hos oss omges du av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och sjukgymnast.
Det är en omtyckt arbetsplats av både personal och patienter!

Som anställd på Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdsbidrag eller friskvårdstimme. Du får tillgång till vår förmånsportal Benify där du kan ta del t.ex. rabatter på resebokningar, abonnemang eller kläder och utrustning från många olika leverantörer. Som anställd är du automatiskt medlem i regionens personalförening som bl.a. anordnar fjällturer, personalfest, regionrevy, svampturer, odlingskvällar med mera. Du har också tillgång till träningsanläggningen Zefyren där du kan träna själv så väl som delta i de gruppträningspass som erbjuds.

Arbetsbeskrivning

Hos oss blir du en av totalt tre medicinska sekreterare. Du arbetar nära dina yrkeskollegor men även mot läkare och sjuksköterskor. Vi erbjuder dig ett varierande arbete där vissa funktionsuppdrag kan bli aktuella. Vi erbjuder vid behov möjlighet till distansarbete någon dag i veckan.

Du kommer arbeta mot Hjärtmottagningen. Hos oss blir du en av totalt tre medicinska sekreterare och arbetar nära dina yrkeskollegor men även mot läkare och sjuksköterskor. Som medicinsk sekreterare ansvarar du i huvudsak för den medicinska dokumentationen i journalsystemet COSMIC, remisshantering, hantering av väntelistor, patientklassificering och faktura- samt kassaregistrering.

Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling av vår verksamhet och erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete i en stimulerande miljö med kompetent och erfaren personal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk-/ läkarsekreterare. Har du erfarenhet av yrket samt av COSMIC och DRG ser vi det som meriterande.

Du har en positiv grundinställning, är ansvarstagande och har förmåga till helhetssyn. Då arbetstempot tidvis kan vara högt ser vi att du kan prioritera och organisera ditt arbete på ett effektivt och strukturerat sätt samt är du flexibel och lyhörd. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt samarbetsförmåga

Andra uppgifter

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde 2024-07-01 eller enligt överenskommelse. Anställningen är ett vikariat på 6 månader.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Anna Nordin
Enhetschef
Telefon: 063 - 15 43 33
Email: anna.nordin.akm@regionjh.se
Namn: Felix Tverfjell
Chef
Telefon: 063-154172
Email: felix.tverfjell@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Madelene Persson
Medicinsk sekreterare
Telefon: 063-15 48 70
Email: madelene.persson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/248/2024
Sista ansökningsdag: 2024-04-28

Ansök nu

.