Ambulerande tandläkare till Folktandvården Region Jämtland Härjedalen

Arbetsplatsbeskrivning

Är du driven och vill jobba inom hela Folktandvården, träffa nya medarbetare och patienter i olika delar av vårt län? Då är du välkommen att söka som ambulerade tandläkare till Region Jämtland Härjedalen.

Vi erbjuder dig som är erfaren och trygg i din yrkesroll en viktig funktion inom Folktandvårdens verksamhet. Uppdraget är att bistå olika kliniker vid vakans/frånvaro av ordinarie tandläkare eller vid behov av handledning. Funktionen som ambulerande kompletteras med ett personligt avtal som tydliggör de villkor som gäller för ambulerande.

Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fyra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet. I Östersund finns sjukhus- och specialisttandvård som också är en del i folktandvårdens verksamhet. Hösten 2018 startade vi upp vår nya jourklinik, tandakuten i Östersund.

Lär känna Folktandvården bättre, se vår nya film!
https://api.screen9.com/preview/6y6dg1040D_ngVcNo38ULqRQrhfj-WD9ucCTwmDBn1Ve01svrvptWXkn0WKvrodf

Arbetsbeskrivning

Som ambulerande tandläkare reser du till de kliniker som behöver dig mest. Vid vakanser på kliniken hjälper du i första hand till med patienter med akuta besvär och med barn, d.v.s. de patientgrupper vi prioriterar enligt tandvårdslagen. Som handledare stödjer du kollegor utifrån individuella behov och i överenskommelse med närmaste chef.
Avtalet i stort innebär att arbetet utgår från Folktandvårdens kansli i Östersund eller annan överenskommen ort. Planering av vilka kliniker som är aktuella sker i perioder om sex månader.

Vi vill att du är flexibel och har förmågan att skapa goda relationer med såväl övriga medarbetare som patienter.

Kvalifikationer

• Svensk tandläkarlegitimation och flera års yrkeserfarenhet.

• Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

• B-körkort

• Erfarenhet av handledning/handledarutbildning

• Vana av T4, meriterande


Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.

Andra uppgifter

Som medarbetare i Folktandvården Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdspeng. Vi arbetar också för hälsofrämjande scheman, naturligtvis i kombination med verksamhetens behov. Du blir automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt.

Ring oss gärna så berättar vi mer.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillsvidareanställning med särskilt ambulerandeavtal. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att göras innan annonstidens slut.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Stefan Stjernström
Verksamhetschef Folktandvården
Telefon: 063-14 75 14
Email: stefan.stjernstrom@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Stephanie Betzel
Övertandläkare, Tjänstetandläkarna
Telefon: 063147123
Email: stephanie.betzel@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/262/2024
Sista ansökningsdag: 2024-04-30

Ansök nu

.