Medicinsk sekreterare till Zätagränds hälsocentral med fördelaktigt schema!

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen att bli en del av vårat härliga gäng!

Vi söker dig som gillar att arbeta i team. Du är lösningsfokuserad och ser möjligheter. På enheten är det 1 receptionist och sammanlagt 4 medicinska sekreterare.

Zätagränd hälsocentral ligger centralt placerad i Östersund och är en mycket väl fungerande hälsocentral med trivsel på hög nivå och god arbetsmiljö! Det är ett härligt positivt gäng där det bara finns möjligheter. Hälsocentralen är bemannad med både specialister och utbildningsläkare, distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Här finns också rehabkoordinator, dietist, arbetsterapeut, sjukgymnaster och psykosocial enhet. Vi har en välbesökt familjecentral med barnmorskemottagning, barnhälsovård, socialtjänst samt öppen förskola. Vi är drygt 55 medarbetare och två enhetschefer som tillsammans tar hand om ca 12 500 listade.

Arbetsklimatet på Zätagränds hälsocentral kännetecknas av trivsamt team med ett väldigt bra samarbete mellan alla olika yrkeskategorier och där man värnar om varandras arbetssituation.

Med kollektivavtal via regionen får du goda förmåner som medarbetare och du gärna får läsa mer om våra förmåner på regionens hemsida: regionjh.se

Vad väntar du på? Läs vidare och varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Arbetet som sekreterare i primärvården är väldigt brett och varierande. Det är i huvudsak att skriva diktat men andra uppgifter förekommer också, bland annat ingår viss del receptionsjobb.

Vi har bemannat receptionen med en receptionist, men om hen är frånvarande kan man behöva täcka upp där. Om du väljer att arbeta på Zätagränd så har vi ett flexibelt schema där kortare dagar förekommer, samt även hemarbete finns som möjlighet i ett roterande schema.

Inskolning ingår och anpassas individuellt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och har en positiv anda och viljan att jobba i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Du är varmt välkommen att kontakta oss vid frågor!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Margareta Laxvik
Enhetschef
Telefon: 063-14 21 11
Email: margareta.laxvik@regionjh.se
Namn: Johanna Jansson
Enhetchef
Telefon: 063-142189
Email: johanna.jansson@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Linda Karhu
Vision
Telefon:
Email: linda.karhu@regionjh.se
Namn: Gunvi Dahlström
Vision
Telefon: 070 587 43 07
Email: gunvi.dahlstrom@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/196/2024
Sista ansökningsdag: 2024-04-07

Ansök nu

.