Psykiatrisjuksköterska till Torvalla Hälsocentral

Arbetsplatsbeskrivning

Region Jämtland Härjedalen är en region att längta till och växa i. Vi ska arbeta för utveckling och tillväxt i Jämtland Härjedalen och erbjuda alla boende och besökare en hälso- och sjukvård av hög kvalitet. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Primärvården i Region Jämtland Härjedalen ingår organisatoriskt i Division Nära Vård tillsammans med Ambulansen, Folktandvård, Psykiatri samt Barn- och ungdomspsykiatrin.

Primärvården är organiserad i 4 närvårdsområden och sedan januari 2022 så är primärvården och ambulanssjukvården integrerade under god och nära vård. Varje närvårdsområde är en ekonomisk enhet som leds av en verksamhetschef. Primärvården ansvarar också för regionens sjukvårdsrådgivning, ungdomsmottagning och närvårdsavdelningen Näva, vilka samtliga är anslagsfinansierade.

På vår hälsocentral kommer vi att jobba i team och jobbar personcentrerat med våra listade patienter. Hälsocentralen Torvalla är placerad i Torvalla centrum och bemannas med undersköterskor, distriktssköterskor, specialister i allmänmedicin, socionom, psykolog, psykiatrisjuksköterska och medicinska sekreterare. Vi har en Familjecentral med bvc och mvc i samma byggnad. Sjukgymnast, rehab koordinator, dietist och arbetsterapeuter kommer också arbeta på hälsocentralen.

Vår hälsocentral kommer kännetecknas av öppenhet och hjälpsamhet mellan alla professioner, vi vill att du ska känna dig delaktig. Vi kommer fokusera på en hållbar arbetsmiljö, du avslutar dagen i tid, du ska känna att du hinner med både arbetet och fritiden. Vi kommer arbeta utifrån de arbetssätt som fungerar för verksamheten där nära vård fokuserar på patienten.

Du är varmt välkommen med din ansökan och läs gärna mer om oss: regionjh.se/torvallahc

Arbetsbeskrivning

Nu har du chansen att vara med och bygga upp den nya hälsocentralen i Torvalla! Var med och skapa goda rutiner och arbetssätt.

Psykosociala enheten är en del av Torvalla hälsocentral, dit patienterna söker utan remiss. Arbetet består av både grupp och individuella patientkontakter där bedömning och behandling av den målgrupp som tillhör primärvårdens vårdnivå är huvudsakliga arbetsuppgifter. Tjänsten kommer att utformas utifrån verksamhetens behov. Detta innebär att sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på hälsocentralen kan förekomma.

Som Psykiatrisjuksköterska kommer du att ingå i ett tvärprofessionellt team, där samarbete och intresse av den aktuella patientkategorin står i fokus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med grundläggande psykoterapeututbildning (steg 1 eller motsvarande) och/eller vidareutbildning i psykiatri. Tidigare erfarenhet från arbete på psykosocial enhet och eller psykiatrisk vård är meriterande.

Du ska vara intresserad av psykiatriskt omvårdnadsarbete samt traditionellt mottagningsarbete på hälsocentral. Du ska vilja delta aktivt i samarbete med övriga i teamet, med fokus på patienten.

Stor hänsyn tas till den personliga lämpligheten, vi vill att du kan arbeta självständigt, har ett stort engagemang, god samarbetsförmåga och sätter patienten i centrum.

Andra uppgifter

Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringsperioden har löpt ut.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Sofie Speles
Enhetschef
Telefon: 070-204 39 35
Email: sofie.speles@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Annica Åreng
Vårdförbundet
Telefon:
Email: annica.areng@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/99/2024
Sista ansökningsdag: 2024-05-31

Ansök nu

.