Vi välkomnar sjuksköterska/distriktssköterska till Järpen HC i Åre kommun!

Arbetsplatsbeskrivning

Är du en legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska som letar efter ett vikariat på en fin arbetsplats? Är du en lagspelare som gillar utmaningar och att ha roligt på jobbet? Välkommen till oss på Järpens hälsocentral i Åre kommun!

Här får du jobba på dagtid i en positiv miljö. Du blir en del av ett härligt och energiskt gäng som jobbar med patientens bästa i fokus. Järpens hälsocentral har ca 4700 listade patienter och hos oss finns distriktssköterskor, sjukgymnaster, BVC/MVC, dietist, socionomer, undersköterskor, sekreterare, rehab koordinator, röntgen mm. Vår personalgrupp är en blandning av olika professioner, erfarenheter och tillsammans jobbar vi med samma mål: att ge våra patienter den bästa vården och patientens bästa i fokus. Här får man lära sig, utvecklas och bidra.

Ta denna chans och skicka in din ansökan idag!

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska/distriktssköterska hos oss utför du traditionellt förekommande arbetsuppgifter på en hälsocentral såsom mottagningsarbete, hembesök, telefonrådgivning, service vid läkarmottagning och akutverksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning som distriktsköterska och det är meriterande med erfarenhet från primärvård. Det är av stor vikt att du vill arbeta för en god primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet.

Du ska ha ett genuint intresse för människor och patientens bästa i fokus. Vi värdesätter att du är engagerad, har en god samarbetsförmåga och att du vill vara med och bidra samt utveckla verksamheterna tillsammans med oss.

Vi förväntar oss att du är flexibel med tanke på att tjänsten som distriktssköterska är delad på två hälsocentraler. Att du bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har initiativförmåga och ansvarskänsla. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. För tjänsten krävs det körkort B.

Andra uppgifter

Urval och intervjuer sker löpande. Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Vikariatet sträcker sig över perioden: 240515-250831.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Gittan Larsson
Enhetschef Järpens Hälsocentral
Telefon: 064-716503
Email: gittan.larsson@regionjh.se
Namn: Elin Wiltok
Enhetschef Järpen/Hallen HC
Telefon: 0647-16509
Email: elin.wiltok@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Chatarina Eriksson
Vårdförbundet
Telefon:
Email: chatarina.eriksson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/293/2024
Sista ansökningsdag: 2024-05-19

Ansök nu

.