Är du intresserad av onkologi och vill utvecklas i din yrkesroll? Nu söker vi en sjuksköterska till

Arbetsplatsbeskrivning

vårt team!

Söker du utmaningar och utvecklingsmöjligheter och är intresserad av onkologi? Vill du utföra ett viktigt och betydelsefullt arbete? Då är du den vi söker till vårt team!
Nu söker vi en sjuksköterska eller specialiserad onkologisjuksköterska till vår arbetsgrupp.

Onkologimottagningen hanterar i stort sett all form av onkologisk behandling till främst patienter inom kirurgkliniken, men även till ortoped-, kvinno- och öronklinikens patienter. På dagvårdsavdelningen ges det ca 2600 behandlingar per år.
Onkologimottagningen är en dagvårdsavdelning och här arbetar läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Våra arbetstider är vardagar, måndag-fredag.

I region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Som anställd i region Jämtland Härjedalen får du ta del av ett generöst friskvårdsbidrag. Du har också möjlighet att träna på vår moderna träningsanläggning, Zefyren, där det bland annat erbjuds gruppträning. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd förmånliga och roliga aktiviteter.

Arbetsbeskrivning

På onkologimottagningen arbetar vi med att ge onkologiska behandlingar, exempelvis cytostatikabehandlingar. Vi arbetar även som kontaktsjuksköterskor samt har telefonrådgivning till våra patienter och deras anhöriga. På onkologimottagningen arbetar vi i två team, vilket möjliggör att du får fördjupa dig inom vissa patientgrupper.
Spännande utmaningar väntar där du får göra helhetsbedömningar med patienten i fokus. I hela vår arbetsgrupp är det viktigt att vi vägleder och stöttar vi varandra i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med tidigare yrkeserfarenhet. Vidareutbildning och erfarenhet inom onkologi är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt bra samarbetsförmåga. Arbetet kräver hög grad av självständighet. Du kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, har en positiv grundinställning, är flexibel, noggrann, ansvarstagande och har förmåga till helhetssyn.

Andra uppgifter

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden och tjänsten kan tillsättas innan annonseringens slut, så skicka gärna in din ansökan bestående av CV och personligt brev redan idag!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse, för tiden fram till 2025-03-31 med goda möjligheter till förlängning.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Marielle Olofsson
Enhetschef
Telefon: 063-153532
Email: marielle.olofsson@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Agneta Söderlund
Vårdförbundet
Telefon: +4663154674
Email: agneta.soderlund@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/331/2024
Sista ansökningsdag: 2024-05-15

Ansök nu

.