Servicemedarbetare - Sommarvikarier 25 stycken

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus och den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en organisation som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen vilket tillåter dig att utvecklas i din roll. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.

På grund av stundande sommarsemestrar så söker vi semestervikarier. Din anställning är Servicemedarbetare och vi söker dig som vill ha ett spännande, meningsfullt och flexibelt arbete.

Arbetsbeskrivning

En servicemedarbetare har i uppdrag att i nära samarbete med sjukhusets verksamheter bidra till att vårdpersonalen kan fokusera på vårdrelaterade arbetsuppgifter och avlasta deras arbetsbörda. Det är ett varierande arbete där huvudfokuset är att ge bästa möjliga service till vården som i sin tur får fokusera på patienten. Som servicemedarbetare arbetar du antingen direkt med vårdpersonal med att utföra varierande arbetsuppgifter som till exempel städ av patientrum, servering av måltider och påfyllning av förråd eller så arbetar du i något av våra avdelningskök där vi förbereder och serverar frukost, lunch och middag till våra patienter.

Vi arbetar idag med Cook and chill som produktionssätt på sjukhuset vilket medför att dukning av brickor och uppvärmning av mat sker i avdelningsköket.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är serviceinriktad och är minst 18 år med avslutad gymnasial utbildning.

Du har en hög flexibilitet och är lösningsfokuserad. Då arbetet innebär att du är placerad på en eller flera vårdavdelningar krävs det att du kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter genom att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

För att kunna ge god service är det viktigt att du har ett bra bemötande i samarbete med andra människor. Du skall också kunna skriva, läsa, tala och förstå svenska för att kunna utföra arbetsuppgifterna på ett patientsäkert sätt.
Arbetet kräver god fysik då det är väldigt rörligt och innebär en del lyft. Du har mycket god datorvana och sköter dokumentation och beställningar digitalt.

Som person är du social och utåtriktad, att vara delaktig och intresserad av att forma ditt eget och gruppens arbete ser du som en självklarhet. Du är ansvarsfull, har en vilja att lära dig olika områden inom serviceområdet och trivs i ett arbete som innehåller många varierande arbetsuppgifter. Att planera och flexibelt ställa om mellan olika arbetsmoment och uppgifter känns naturligt för dig. Du strävar efter att göra ett noggrant arbete där nöjda patienter och kunder är i fokus. Samarbete och bra relationer med dina kollegor är viktigt för dig i din vardag.

Erfarenheter från arbete i vårdmiljö med vårdnära arbetsuppgifter eller restaurangjobb med kundkontakt eller liknande servicetjänster är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Arbetstiden är förlagd dagtid mellan 07:00-18:00. Helgarbete ingår.
Anställning sker löpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan ansökningstiden har gått ut.
Omfattning: 0-100%, sommarvikariat, samt längre vikariat och timanställning vid behov.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: 2024-06-10
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Malin Dahlström
Enhetschef
Telefon:
Email: malin.dahlstrom@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Jon Wiik
Kommunal
Telefon:
Email: jon.wiik@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Pers 235/2024
Sista ansökningsdag: 2024-04-28

Ansök nu

.