Medicinsk sekreterare till Specialisttandvården i Östersund

Arbetsplatsbeskrivning

Söker du ett meningsfullt och varierat arbete där du får möjlighet att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor? Då ska du söka dig till Specialisttandvården!

Vi erbjuder specialisttandvård för patienter i alla åldrar med avancerade eller särskilda vårdbehov. Till oss kommer patienter på remiss från allmäntandvård samt hälso- och sjukvård. I vårt uppdrag ingår även utbildning och forskning. Inom Specialisttandvården finns avdelningar för bettfysiologi, parodontologi, käkkirurgi, protetik, orofacial medicin, radiologi, ortodonti, endodonti och pedodonti. Vi finns på Östersunds sjukhus och tillsammans är vi ca 40 medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär ett omväxlande arbete med journalskrivning i Cosmic och T4, remisshantering, receptionsarbete samt övrig administration.

I receptionen är du Specialisttandvårdens ansikte utåt och har ett stort serviceansvar gentemot våra patienter. I uppdraget ingår även till viss del att vara ett administrativt stöd till chefer och medarbetare.

Vi förutsätter att du samtidigt som du arbetar självständigt och flexibelt har ett gott samarbete med resten av kliniken.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och ser gärna att du har erfarenhet av yrket. Som person är du engagerad, strukturerad, ansvarstagande, prestigelös, positiv och utåtriktad med god datorvana i Officeprogrammen, gärna med erfarenhet av journalsystemen Cosmic och T4.

Vi ser också att du har en god kommunikativ förmåga och du värdesätter ett gott samarbete med dina kollegor, såväl inom som utanför organisationen. Förutom din formella kompetens är dina personliga egenskaper av stor vikt. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, meriterande med goda kunskaper i medicinsk terminologi.

Andra uppgifter

Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fem kliniker är belägna i Östersundsområdet.
Specialisttandvården är en del av Folktandvården i Region Jämtland Härjedalen.

Som medarbetare i Folktandvården Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdspeng. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Provanställning kan komma att tillämpas. Urval och intervjuer kan komma ske löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Håkan Jenssen Andersson
Enhetschef/verksamhetschef
Telefon: 063-14 71 17
Email: hakan.1.andersson@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Maritha Söderström
Tandsköterska - Vision
Telefon: 0640-166 30
Email: marita.soderstrom@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/279/2024
Sista ansökningsdag: 2024-05-05

Ansök nu

.