Tandläkare med handledaruppdrag inom Folktandvården

Arbetsplatsbeskrivning

Utmanande och omväxlande tandläkarjobb!

Är du driven och vill jobba inom hela Folktandvården, träffa nya medarbetare och patienter i olika delar av vårt län? Välkommen till oss!

Vi erbjuder dig som är erfaren och trygg i din yrkesroll en viktig funktion inom Folktandvårdens verksamhet. Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fyra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet. I Östersund finns även specialisttandvården som också är en del i folktandvårdens verksamhet. Hösten 2018 startade vi upp vår nya jourklinik, tandakuten i Östersund.

Denna tjänst erbjuder en tillsvidareanställning på 100 % som tandläkare, med uppdrag som handledare på ca 40%, och som projektansvarig för att starta upp vår handledningsklinik på ca 40%, under två år. Tanken är att övrig tid av tjänsten ägnas åt klinisk verksamhet.
Folktandvården behöver i varierande grad handledning till sina nyanställda kollegor runt om i länet, och för att både hjälpa delar av länet med att möta fler patienter, samtidigt som vi får en stabil handledning till våra nya kollegor, behöver vi starta upp en handledningsklinik, och ett koncept för hur det ska fungera över tid. Vi tror att du som tandläkare är rätt person för den uppgiften.
I tjänsten ligger även att ansvara för vårt traineeprogram för nya tandläkare och tandhygienister, inklusive samordning av föreläsningar mm. En nyckelroll helt enkelt!
Du kommer att få träffa nya arbetskamrater från hela länet under tiden och du kommer även regelbundet att delta i vår ledningsgrupp och redovisa arbetet som löper, inklusive tät dialog med chefsgruppen och tandvårdschefen.
Om du tillsammans med oss vill ta Jämtland Härjedalens tandvård framåt så är det här en tjänst för dig!

Lär känna Folktandvården bättre, se vår nya film!
https://api.screen9.com/preview/6y6dg1040D_ngVcNo38ULqRQrhfj-WD9ucCTwmDBn1Ve01svrvptWXkn0WKvrodf

Arbetsbeskrivning

Som handledare stödjer du kollegor utifrån individuella behov och i överenskommelse med närmaste chef.
Vi vill att du är flexibel och har förmågan att skapa goda relationer med såväl övriga medarbetare som patienter.

Kvalifikationer

• Svensk tandläkarlegitimation och flera års yrkeserfarenhet.
• Erfarenhet av handledning för yngre kollegor.
• Det är meriterande om du har vana av att arbeta i T4.
• Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper
• Stort utvecklingsintresse samt god samarbetsförmåga
• Lätt att kommunicera i tal och skrift
• B-körkort

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tillsättning kan komma att ske innan annonseringsperioden har löpt ut.

Andra uppgifter

Som medarbetare i Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdspeng. Vi arbetar också för hälsofrämjande scheman, naturligtvis i kombination med verksamhetens behov. Du blir automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt. Du erbjuds även rabatter vid köp på olika företag.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde:
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Stefan Stjernström
Verksamhetschef Folktandvården
Telefon: 063-14 75 14
Email: stefan.stjernstrom@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Stephanie Betzel
Övertandläkare, Tjänstetandläkarna
Telefon: 063147123
Email: stephanie.betzel@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/288/2024
Sista ansökningsdag: 2024-05-05

Ansök nu

.