Nattjobb för dig som söker en spännande utmaning och vill bredda din ...

Arbetsplatsbeskrivning

... kirurgiska kompetens?

Välkommen till oss på Kirurgavdelning 1 här du möjlighet att bredda din kompetens inom många olika kirurgiska områden. Vi vårdar i första hand patienter inom urologi, kärl, bröst- och endokrinologi samt öron-näsa -hals. Vi har både akuta och elektiva. patienter med generellt korta vårdförlopp. Vi arbetar i team och med personcentrerad vård.
Du får sex veckors introduktion hos oss för att säkerställa att du skall känna dig trygg på din nya arbetsplats. Som anställd får du vara med att påverka förläggningen av din arbetstid via individuella scheman i Heroma. Vi har en dygnet runt verksamhet och du arbetar natt efter överenskommelse. Helgtjänstgöring, två helger på fem veckor.

Som medarbetare i Region Jämtland Härjedalen har du en rad förmåner såsom ett generöst friskvårdbidrag, samt en modern träningsanläggning med möjlighet till gruppträning på sjukhuset. Inom regionen finns även en personalförening men många erbjudanden och rabatter.

Arbetsbeskrivning

Du ska självständigt kunna arbeta med att tillgodose patientens individuella omvårdnadsbehov. I dialog med patient/närstående ge stöd för optimal delaktighet och eftersträva en personcentrerad vård. Hos oss arbetar du tillsammans med undersköterska och ansvarar för den kirurgiska omvårdnaden. Dina sjuksköterskeuppgifter innefattar patientnära omvårdnadsarbete som att identifiera omvårdnadsbehov, ordinera och prioritera preventiva åtgärder. Följa och utvärdera vätskebalans och nutritionsstatus. Du ansvarar för läkemedelshantering som injektioner, infusioner och smärtpumpar. Du arbetar i samverkan med läkare och i nära samarbete med undersköterska, Vi erbjuder dig en individuellt anpassad introduktion.

Att arbeta hos oss på Östersunds sjukhus, kirurgkliniken ger dig en bra grund inom sjuksköterskeyrket samt möjlighet att utvecklas inom området.

Som medarbetare i Region Jämtland Härjedalen har du en rad förmåner såsom ett generöst friskvårdbidrag, samt en modern träningsanläggning med möjlighet till gruppträning på sjukhuset. Inom regionen finns även en personalförening men många erbjudanden och rabatter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har du dessutom en specialistutbildning inom kirurgi så är det meriterande. Intresse för kirurgisk omvårdnad ser vi som viktigt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du är flexibel, har god organisationsförmåga och vill arbeta i team. Vi är proaktiva och arbetar ständigt med utveckling av verksamheten. Vi är därför angelägna att få in nya medarbetare med framtidsvisioner och vilja att utvecklas.

Andra uppgifter

Välkommen med din ansökan!

Kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Du som nyanställd har också i mån av tillgång möjlighet att få hjälp med bostad i Östersund.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Susanne Hemå
Enhetschef avd 1 & palliativ onk vårdavd
Telefon: 063-153104
Email: susanne.hema@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Michaela Groth
Sjuksköterska
Telefon: Sökn via växel 063-153000
Email: michaela.groth@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/180/2024
Sista ansökningsdag: 2024-04-03

Ansök nu

.