Sommarvikariat receptionist till Lugnvik HC

Arbetsplatsbeskrivning

Om du letar efter ett sommarjobb där du kan få möjligheten att vara första trygga instans där din insats kan göra skillnad, då har du hittat rätt! Välkommen till oss på Lugnviks hälsocentral. Vi letar just nu efter en receptionist för ett sommarvikariat. Här får du möjligheten att göra skillnad för våra patienter och ge dem en trygg och professionell första kontakt med vår hälsocentral. Din roll är viktig och betydande.

Du kommer att få jobba dagtid i en positiv miljö på en välfungerande och välbemannad hälsocentral. Du blir en del av ett härligt och energiskt gäng och här får du själv möjlighet att växa och träffa patienter med olika behov.

Hos oss jobbar distriktsläkare, ST-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor undersköterskor, sjukgymnast, PSE, barnmorskor, bvc-sköterskor, rehabkoordinator med flera. Vi har cirka ca 7400 listade patienter.

Arbetsbeskrivning

Har du individen i fokus, en hög servicenivå, ett genuint intresse för administration och samordning och vill finnas i hjärtat på vår hälsocentral. Du kommer att bemanna vår reception och är den första våra patienter träffar på. Du är kommunikativ, lyhörd och engagerad i våra patienters behov.

Du är den som patienterna träffar först i receptionen, svarar på olika frågor som ställs. Det är många omväxlande arbetsuppgifter som tex har hand om posthanteringen, stöttar personalen vid administrativa frågor, hanterar vårt journalsystem Comsic, beställer kontorsvaror, felanmäler till fastighet. En allt i allo helt enkelt.

Känner du att arbetsuppgifterna stämmer in på dig så är du välkommen att skicka in ansökan, rekrytering sker löpande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad receptionist eller har undersköterskeutbildning, läkarsekreterare/medicinsk sekreterare eller vårdadministratörsutbildning, gärna kombinerat med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Kunskap i och erfarenhet av att använda Cosmic samt ärenden i 1177 är meriterande.

Du bör vara öppen för nya arbetsuppgifter, tycka om patientkontakt och att ge service samt trivas med rollen som "ansiktet utåt" på hälsocentralen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, att du är flexibel, tar egna initiativ, har god samarbetsförmåga och gillar variation där arbetsuppgifterna växlar.

Andra uppgifter

Urval och intervjuer sker löpande. Du är varmt välkommen att höra av dig vid frågor!

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Vikariatet gäller för perioden: 2024.06.10-2024.08.18
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Maria Sandström
Enhetschef Lit/Lugnviks hälsocentral
Telefon: 063-15 47 44
Email: maria.sandstrom@regionjh.se
Namn: Malin Leyonberg
Enhetschef
Telefon: 063-14 22 95
Email: malin.leyonberg@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Gunvi Dahlström
Vision
Telefon: 070 587 43 07
Email: gunvi.dahlstrom@regionjh.se
Namn: Linda Karhu
Vision
Telefon:
Email: linda.karhu@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/243/2024
Sista ansökningsdag: 2024-04-05

Ansök nu

.