Hjärtenheten välkomnar sjuksköterskor med 40% rotation till Ambuss!

Arbetsplatsbeskrivning

Söker du ett utvecklande och varierande arbete där du får möjlighet att använda hela bredden av din kompetens? Välkommen till oss på hjärtenheten i Östersund!

På hjärtenheten ingår du i en stimulerande gemenskap och blir en viktig del av enheten. Här finns bland annat slutenvårdsavdelning, mottagning och ett kranskärlslaboratorium (PCI-lab). Vi jobbar i team över hela enheten och uppmuntrar till kompetensutveckling

På slutenvårdsavdelningen har vi 19 vårdplatser varav 6 platser är för hjärtintensivvård. Hjärtenheten är även en del i sjukhusets hjärtlarmsteam och hjärt- och lungräddning är en central del på enheten i till exempel utbildningsinsatser. Under dagtid har personalen på avdelningen stöd från en ledningssjuksköterska som koordinerar och leder arbetet.

Vårt mål är att arbeta 2 av 5 helger och erbjuder flexibilitet i schemat utifrån individens behov, flera av våra sjuksköterskor arbetar idag förlängda arbetspass medan flera andra väljer att arbeta traditionella 8 timmarspass.

Din inskolning skräddarsys och individanpassas utifrån din tidigare erfarenhet och kompetens. Vi har återkommande utbildningsveckor var 4:e vecka då vi har utbildningar/föreläsningar med olika teman utifrån behov eller önskemål.
Vill du bli en del av vår fantastiska arbetsplats, vi söker nu sjuksköterskor till vår slutenvårdsavdelning!

Ambuss är en vårdbuss som under vardagar transporterar patienter till och från Norrlands universitetssjukhus (NUS) i Umeå. Ambuss trafikerar sträckan Östersund - Umeå via Sollefteå och Örnsköldsvik, tur och retur, varje helgfri vardag. Ambuss är inredd med fyra liggplatser för patienter med vårdbehov och tolv platser för sjukresenärer samt övriga utan vårdbehov under transporten. På Ambuss ingår du i en arbetsgrupp som består av sjuksköterskor och chaufförer, där flera av chaufförerna har stor erfarenhet av sjukvård. Som sjuksköterska på Ambuss arbetar man i nära samarbete med två chaufförer. Arbetspassen är vardagar 07-21

Arbetsbeskrivning

Hjärtenheten är en kardiologisk vårdavdelning med akut och planerad verksamhet med inriktning på hjärtsjukdomar som exempelvis hjärtinfarkt, hjärtsvikt och arytmier av olika slag. Avdelningen är uppdelad i tre delar HIA som är sex vårdplatser med utökad övervakning och möjlighet till intermediärvård, Kardiologi/ allmän och Endokrin/allmän som har sex vårdplatser vardera.

Som sjuksköterska arbetar man i nära samarbete med övriga sjuksköterskor, undersköterskor och läkare men även andra yrkeskategorier som finns tillgängliga på enheten eller i anslutning till denna så som medicinska sekreterare och personal som sköter patientkök, förråd och städ. Arbetsplatsen är omtyckt av både personal och patienter.

Som sjuksköterska på vår hjärtenhet kommer du få breda kunskaper i hjärtsjukvårdens alla delar, när du är redo och efter internutbildning ingår du i sjukhusets hjärtlarmsteam.
Det finns goda möjligheter att utvecklas inom enheten.

När man tjänstgör på ambuss har man under resan patientansvar för de patienter som har medicinskt vårdbehov. Den primära arbetsuppgiften består av att övervaka och vårda patienter som har vårdbehov under resan. De patienter som reser med Ambuss kan ha olika medicinska behov beroende på diagnos, vilket gör att de har olika behov av insatser, det kan handla om hjärtövervakning, syrgas, smärtlindring mm. Under transporten finns möjlighet att konsultera avsändande avdelningsläkare (dagtid) och primärjour (kvällstid) på hemsjukhuset vid behov. Arbetslaget samordnar hur patienterna hämtas och lämnas på respektive avdelning och sjuksköterskan ansvarar för att ge och ta rapport vid hämtning och lämning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du ser det som en självklarhet att arbeta i team och att bidra till hela hjärtenheten. Erfarenhet av hjärtsjukvård och intermediärvård är meriterande. Är du nyexaminerad erbjuds du att delta i Region Jämtland Härjedalens introduktionsprogram, Sjuksköterskans första år.

Andra uppgifter

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Anna Nordin
Enhetschef
Telefon: 063 - 15 43 33
Email: anna.nordin.akm@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Hannah Holmblad
Sjuksköterska
Telefon: 063-15 30 00 (sökning via växel)
Email: hannah.holmblad@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/245/2024
Sista ansökningsdag: 2024-04-28

Ansök nu

.