Sjuksköterska välkomnas till en varierande och lärande miljö på kirurgavdelning 3 KAVA

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du arbeta på en kirurgisk akutvårdsavdelning och vara med i den fortsatta utvecklingen av akut- och traumasektionen på Östersunds sjukhus?
Under 2024 planerar vi att utöka avdelningen med 3 övervakningsplatser där kirurgiska patienter med utökat vårdbehov/övervakning kommer vårdas.

På kirurgavdelning 3, KAVA arbetar vi utifrån ett koncept där teamarbete, hög läkarnärvaro, patientdelaktighet och kontinuerliga utbildningsinsatser är viktiga delar. Vi arbetar också med behovsstyrd bedsiderond och daglig styrning.
Östersunds sjukhus är det enda sjukhuset i Region Jämtland Härjedalen, och tar emot akut- och traumapatienter från hela regionen. Vi ansvarar för såväl invånarna som för ett mycket stort och ökande antal turister både sommar och vinter. Det ställer stora krav på oss vad gäller kompetens och resurser. Region Jämtland Härjedalen är en av länets största arbetsgivare med cirka 4 200 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionens hälso- och sjukvård. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i en region som erbjuder både aktivitet och avkoppling med nära till natur och fjäll. Funderar du på att ta steget att flytta hit kan vi hjälpa dig med bostad.

Arbetsbeskrivning

Patienterna kommer till den akutkirurgiska avdelningen via akutmottagningen för att starta utredning och behandling. Fokus ligger på diagnostik, behandling, övervakning och god omvårdnad. Vi arbetar i multiprofessionella team där ett vårdteam består av sjuksköterska, undersköterska samt läkare i samarbete med flera andra funktioner såsom vårdplaneringssköterska, apotekare, medicinsk sekreterare, arbetsterapeut och fysioterapeut. Ledningssjuksköterska finns på plats för att leda och stötta upp under dagen och enhetskoordinator ansvarar för telefonin, beställer transporter och utför administrativa uppgifter. Vårdtiden varierar från 1 dygn till längre beroende på patientens tillstånd och behov av akutsjukvård.

Nu söker vi dig som är intresserad av kirurgisk vård och som gillar ett strukturerat akut omhändertagande med målet att ge våra patienter bästa möjliga vård. Du välkomnas till en arbetsgrupp som trivs med sitt arbete och varandra!

Vi erbjuder 6 veckors introduktion där auskultation på kirurgområdets övriga enheter ingår för att du ska få insyn och lära känna hela områdets verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med kompetens och intresse för trauma- och kirurgisk vård men även dig som är ny som sjuksköterska eller som bara vill ta dig an nya utmaningar. Du har en positiv inställning, är bra på att kommunicera och har god samarbetsförmåga. Du är engagerad och intresserad både av att utvecklas och att utveckla. Vi ser det som meriterande med vidareutbildning inom kirurgisk omvårdnad. Vi uppmuntrar kompetensutveckling, därför finns goda möjligheter att med studielön vidareutbilda sig till specialistsjuksköterska inom kirurgisk vård hos oss.

Andra uppgifter

Välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Lorena Holst
Enhetschef
Telefon: 073-334 66 32
Email: lorena.holst@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Sophie Moén
Sjuksköterska
Telefon: via växeln 063-153000
Email: sophie.moen@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/18/2024
Sista ansökningsdag: 2024-06-16

Ansök nu

.