Tandsköterskor till Specialisttandvården i Östersund

Arbetsplatsbeskrivning

Söker du ett meningsfullt och utvecklande arbete där du får möjlighet att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor? Då ska du söka dig till Specialisttandvården!

Som tandsköterska hos oss erbjuds du ett spännande och varierat arbete med möjlighet till kompetensutveckling. Vi erbjuder specialisttandvård för patienter i alla åldrar med avancerade eller särskilda vårdbehov. Till oss kommer patienter på remiss från allmäntandvård samt hälso- och sjukvård. I vårt uppdrag ingår även utbildning och forskning. Inom Specialisttandvården finns avdelningar för bettfysiologi, paradontologi, käkkirurgi, protetik, orofacial medicin, radiologi, ortodonti, endodonti och pedodonti. Vi finns på Östersunds sjukhus och tillsammans är vi ca 40 medarbetare.

Nu söker vi dig som vill arbeta som tandsköterska vid vår avdelning för ortodonti och pedodonti.

Arbetsbeskrivning

Specialisttandvården behandlar remitterade patienter från folktandvårds- och privattandläkare i länet. Vi jobbar med barn och vuxna. Vi har också ett nära och väl utvecklat samarbete med varandra på kliniken.

Som tandsköterska hos oss utför du delvis delegerad patientbehandling.
Förutom förberedelser av behandling och assistans ingår även sterilarbete, patientadministration, klinikgemensamma ansvarsområden samt kontakter med patienter och remittenter.

Vi förutsätter att du samtidigt som du arbetar självständigt och flexibelt har ett gott samarbete med resten av teamet. Goda möjligheter finns att tillsammans med kollegor på avdelningen påverka och organisera arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen, gärna med arbetslivserfarenhet från tandvården. Du är engagerad, strukturerad, ansvarstagande, prestigelös, positiv och utåtriktad med god datorvana, gärna med erfarenhet av journalsystemet T4. Vi ser också att du har en god kommunikativ förmåga och tycker om att jobba med såväl barn och ungdomar som vuxna patienter. Du värdesätter också ett gott samarbete med dina kollegor, såväl inom som utanför organisationen. Förutom din formella kompetens är dina personliga egenskaper av stor vikt. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Andra uppgifter

Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fem kliniker är belägna i Östersundsområdet. Specialisttandvården är en del av Folktandvården i Region Jämtland Härjedalen.

Som medarbetare i Folktandvården Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdspeng. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en
mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Urval och intervjuer kan komma ske löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Håkan Jenssen Andersson
Enhetschef/verksamhetschef
Telefon: 063-14 71 17
Email: hakan.1.andersson@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Maritha Söderström
Tandsköterska - Vision
Telefon: 0640-166 30
Email: marita.soderstrom@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/280/2024
Sista ansökningsdag: 2024-05-05

Ansök nu

.