PTP-psykolog välkomnas till Lugnvik/Lits Hälsocentraler!

Arbetsplatsbeskrivning

Nu söker vi dig som letar efter din kommande PTP-placering! Under din tid som PTP-psykolog hos oss får du möjlighet att vara på två hälsocentraler: Lugnvik Hälsocentral som du tillhör och du får även arbeta på Lits Hälsocentral då vi har ett tätt samarbete och ansvariga enhetschefer ansvarar för båda hälsocentralerna i ett samledarskap. Därmed får du möjlighet att utvecklas på två välfungerande hälsocentraler som kommer att ge dig en bredd under din PTP. Vi letar efter dig som är nyfiken samt söker efter en PTP-utbildning som kan ge dig goda förutsättningar inför starten som legitimerad psykolog. Vi erbjuder dig riktigt härliga kollegor, goda rutiner och två fina arbetsplatser att utvecklas på där du gärna får vara med och bidra till våra utvecklingsresor.

Lugnviks hälsocentral ligger strax utanför centrala Östersund och är en mycket välfungerande hälsocentral med trivsel på hög nivå och god arbetsmiljö! Enheten kännetecknas av gott samarbete mellan alla yrkeskategorier. Hälsocentralen är bemannad med både specialister och utbildningsläkare, distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Här finns också rehabkoordinator, arbetsterapeut, sjukgymnaster och den psykosociala mottagningen. Vi är ca 40 medarbetare och två enhetschefer som tillsammans tar hand om drygt 7300 listade.

Lits hälsocentral ligger ca 20-25 minuter med bil från Östersund, det är ett bra pendlingsavstånd och det finns goda bussförbindelser. Hos oss jobbar distriktsläkare, ST-läkare, distriktssköterskor, undersköterskor, sjukgymnast, barnmorskor, bvc-sköterskor, rehabkoordinator med flera. I Lit har vi ett nära samarbete mellan våra yrkesprofessioner, vi är ca 20 medarbetare och vi tar hand om har cirka ca 3750 listade patienter.

Som det nämndes samarbetar hälsocentralerna med varandra och det finns två ansvariga enhetschefer i ett samledarskap, vilket gör att fler professioner arbetar på båda hälsocentralerna.

Arbetsbeskrivning

Det är viktigt för oss att du som PTP-psykolog får en bra introduktion till psykologyrket. Region Jämtland Härjedalen har ett uppskattat PTP-program med klinisk inriktning. Då din PTP-placering kommer att vara på två hälsocentraler har vi en god plan, med gemensamma rutiner och du kommer att omhändertas med god handledning från vårt gemensamma PSM-team. PSM-teamet är ett gemensamt team som finns på båda hälsocentralerna och är ett trivsamt team med ett öppet och givande arbetsklimat och där man värnar om varandras arbetssituation.

Som PTP-psykolog på Lugnvik/Lits hälsocentraler har du en mycket viktig roll i arbetet med att bedöma och behandla vuxna patienter med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Vi har ett väl fungerade multimodalt team där förutom PSM (psykosociala mottagningen) rehabkoordinator, arbetsterapeut, sjukgymnast och läkare deltar. Du kommer att jobba utifrån evidensbaserade metoder individuellt, i grupp och via internet. Regelbunden handledning ingår liksom regelbundna träffar med övriga psykologer i primärvården.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har psykologexamen med KBT-inriktning, är ambitiös och engagerad. Du gillar att arbeta i team, vågar fråga, har ett driv och gillar utveckling. Du är lösningsfokuserad och ser möjligheter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: 2024.08.01-2025.08.31
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Malin Leyonberg
Enhetschef
Telefon: 063-14 22 95
Email: malin.leyonberg@regionjh.se
Namn: Maria Sandström
Enhetschef Lit/Lugnviks hälsocentral
Telefon: 063-15 47 44
Email: maria.sandstrom@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Rikard Eriksson
Psykologförbundet
Telefon:
Email: Rikard.eriksson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/274/2024
Sista ansökningsdag: 2024-04-28

Ansök nu

.