Vi söker läkare till Åre Hälsocentral över sommaren 2024

Arbetsplatsbeskrivning

Är du en legitimerad läkare som längtar efter en sommar fylld med äventyr? En sommar där du kan få lära dig mer om glesbygdsmedicin, men samtidigt kunna nyttja den lediga tiden till att (bland annat) se fantastiska vyer från Åreskutan? Se hit!

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Du bor trivsamt och kan fylla din fritid med många upplevelser. Varför inte testa att cykla nerför Åreskutan efter jobbet? Gå på tur i fjällen? Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i sin kompetens.

Är du en lagspelare som gillar utmaningar på jobbet? Då önskar vi dig välkommen till oss i Åre närvårdsområde! Här får du på dagtid jobba i en positiv miljö på en expansiv ort mitt i fjällvärldens hjärta. Du blir en del av ett härligt och energiskt gäng som alltid jobbar med patientens bästa i fokus.

Arbetsbeskrivning

Vi arbetar med en stor öppen mottagning där målet är att patienterna ska få träffa oss redan samma dag oavsett om det gäller ett brutet ben eller en urinvägsinfektion.

Du kommer framför allt att jobba med olika akuta åkommor och hos oss finns röntgen och utrustning för att möjliggöra slutbehandling av flertalet ortopediska trauman. Hos oss möter du patienter i alla åldrar från BHV till äldrevård vilket ger dig en spännande bredd i arbetet.

Ni är ofta flera läkare som arbetar samtidigt. Jour-, helg- och kvällsarbete ingår då vi strävar efter hög tillgänglighet för våra patienter. Vi kan erbjuda individuella och flexibla lösningar så att du får ut det mesta av både jobb och fritid.

Under sommar och vintersäsonger förekommer arbete på kvällar och helger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har specialistkompetens i allmänmedicin med svensk legitimation eller dig som är legitimerad läkare. Vi välkomnar även ansökningar från specialistutbildade läkare med annan relevant inriktning. Du har goda kunskaper i svenska språket. Vi ser gärna att du har intresse för, kunskap och erfarenhet av glesbygdsmedicin.

Du är professionell, initiativrik och öppen, har förmågan att jobba självständigt och du har ett gott bemötande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Urval och intervjuer sker löpande under rekryteringsperioden.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Kristian Höijd
Enhetschef Åre Hälsocentral
Telefon:
Email: knut-kristian.hoijd@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Frida Wikén
Läkarföreningen
Telefon: +46705324347
Email: frida.wiken@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/286/2024
Sista ansökningsdag: 2024-05-05

Ansök nu

.