Vi välkomnar en sjuksköterska/distriktsköterska till Backe Hälsocentral!

Arbetsplatsbeskrivning

Vi letar efter en ny kollega, joina vårt team på Backe Hälsocentral! Vi söker dig som är utbildad distriktsköterska. Hos oss på Backe HC blir du en del av ett bra och professionellt team med olika professioner som uppmuntrar och stöttar varandra inom närvårdsområde Backe och Strömsund.

Vill du vara med och utveckla Nära vård i samverkan med övriga vårdgivare och kommun? Inom Primärvården drivs utveckling och förändringsarbete som du blir en viktig del i. På hälsocentralen har vi ett fint samarbete mellan de olika yrkeskategorierna och där alla medarbetare arbetar i team.

Backe hälsocentral är en välfungerande hälsocentral med glesbygdsprofil. Här jobbar läkare, barnmorska, BVC, distriktssköterska, sjuksköterska, medicinsk sekreterare, undersköterskor, lokalvårdare och fysioterapeut. Vi har egen röntgenmottagning med röntgensjuksköterska på hälsocentralen i Strömsund, psykosocial enhet med kurator och psykolog som utgår från hälsocentralen i Strömsund och är vissa dagar i Backe.

Arbetsbeskrivning

Arbetet som distriktssköterska är en variation av telefonrådgivning, bokning av patientbesök, eget mottagningsarbete och mottagning av akuta patienter. Arbetet är omväxlande, stimulerande och självständigt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna vidareutbildad distriktsköterska. Det är meriterande med erfarenhet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, där god samarbetsförmåga och förmåga till ett flexibelt arbetssätt är viktigt. Det krävs att du är självständig, strukturerad och tar stort ansvar. Vi ser gärna att du har en positiv inställning till nya uppdrag och har ett förändringsinriktat arbetssätt.

Det är önskvärt att du har körkort.

Andra uppgifter

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Om du önskar att få veta mer om jobbet är du varmt välkommen att kontakta oss.

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Kiki Forssén
Enhetschef
Telefon: 062451272
Email: kiki.forssen@regionjh.se
Namn: Fanny Jonasson
Enhetschef Strömsund HC
Telefon: 0670-16501
Email: fanny.jonasson@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Annica Åreng
Vårdförbundet
Telefon:
Email: annica.areng@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/297/2024
Sista ansökningsdag: 2024-06-02

Ansök nu

.