Vik undersköterskor till kvinnosjukvården sommaren 2024

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker engagerad och drivna vikarier till vår klinik inför sommaren 2024!

Hos oss har du möjlighet att bli en del av vårt tvärprofessionella team inom förlossnings-, gynekologisk- och BB-vård. Vi välkomnar särskilt dig som värdesätter lärande och vill vara entusiastisk i ditt arbete, ta del av nya kunskaper och utveckla dina färdigheter.

Vi önskar vikarier som är redo att möta patienter med olika behov, från de som är i livets slutskede till de som gläds åt sin nyfödda familjemedlem. Du är empatisk och uppmärksam på patienternas individuella behov, kapabel att arbeta personcentrerat och bidra med innovativa förbättringsförslag. Du bör kunna hantera akuta situationer och vara lugn under stress.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med teamkänsla, engagemang och utveckling. Vi söker individer som inte tvekar att testa nya idéer, komma med förslag och bidra till vår kontinuerliga förbättring!

Om du delar vår passion för kvinnosjukvård och vill vara en del av en energisk och teamorienterade arbetsplats, då är du välkommen att utforska och växa med oss!

Kvinnosjukvården består av Område Kvinna vid Östersunds sjukhus. Där bedrivs verksamhet dygnet runt med förlossning, BB och gynekologi. På gynekologisk vårdavdelning finns 7 vårdplatser för inneliggande patienter, 4 polikliniska platser och på BB-avdelning finns 14 vårdplatser. Vi har även mottagningar inom specialistmödravård, BB, abort, gynekologi och kvinnohälsa.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga undersköterskeuppgifter vid vårdavdelning, dvs allmän omvårdnad samt specifik omvårdnad såsom venös och kapillär provtagning, katetersättning, såromläggning osv.

Som vikarie går du framför allt på gynekologiska avdelningen. Arbetstiden är förlagd dag/kväll, under sommartid arbetar vi varannan helg.

Kvalifikationer

Undersköterska.
Erfarenhet av arbete inom sjukhusvård med intresse samt förståelse för kvinnosjukvård och akut verksamhet.

Vi välkomnar dig som har ett gott bemötande, initiativförmåga, är ansvarstagande samt tycker om att arbeta tillsammans. Du är trygg, strukturerad och professionell i din yrkesutövning. Du visar omsorg om patienter och deras anhöriga samt är en god arbetskamrat i teamet.

Du som vill arbeta med utveckling av kvinnosjukvården och önskar bidra med ditt perspektiv och engagemang - sök redan idag! Vi tillsätter löpande.

Andra uppgifter

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid,
Tillträde: Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt, då intervjuer påbörjas och genomförs löpande under ansökningstiden.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Ems Vildebrandt
Enhetschef
Telefon:
Email: ems.vildebrandt@regionjh.se
Namn: Carina Sjöqvist
Enhetschef
Telefon: 063-153422
Email: carina.sjoqvist@regionjh.se
Namn: Lena Bäck
Enhetschef
Telefon: +4663-153887
Email: lena.back@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Mirjam Lundman
Kommunal
Telefon: 063-153000 (sökn via vx)
Email: mirjam.lundman@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/91/2024
Sista ansökningsdag: 2024-05-02

Ansök nu

.