Undersköterska till omväxlande och lärorik miljö

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du arbeta på en kirurgisk akutvårdsavdelning och vara med i den fortsatta utvecklingen av akut- och traumasektionen på Östersunds sjukhus?
Under 2024 planerar vi att utöka avdelningen med 3 övervakningsplatser där kirurgiska patienter med utökat vårdbehov/övervakning kommer vårdas.

På kirurgavdelning 3, KAVA arbetar vi utifrån ett koncept där teamarbete, hög läkarnärvaro, patientdelaktighet och kontinuerliga utbildningsinsatser är viktiga delar. Vi arbetar också med behovsstyrd bedsiderond och daglig styrning.
Östersunds sjukhus är det enda sjukhuset i Region Jämtland Härjedalen, och tar emot akut- och traumapatienter från hela regionen. Vi ansvarar för såväl invånarna som för ett mycket stort, och ökande, antal turister både sommar och vinter. Det ställer stora krav på oss vad gäller kompetens och resurser. Region Jämtland Härjedalen är en av länets största arbetsgivare med cirka 4 200 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionens hälso- och sjukvård. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i en region som erbjuder både aktivitet och avkoppling med nära till natur och fjäll. Funderar du på att ta steget att flytta hit kan vi hjälpa dig med bostad.

Arbetsbeskrivning

Patienterna kommer till vår akutkirurgiska avdelning via akutmottagningen för att starta utredning och behandling. Fokus ligger på diagnostik, behandling, övervakning och god omvårdnad. Vårdtiden varierar från 1 dygn till längre beroende på patientens tillstånd och behov av akutsjukvård. Vi arbetar i multiprofessionella team där ett vårdteam består av undersköterska, sjuksköterska samt läkare i samarbete med flera andra funktioner såsom vårdplaneringssköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. Ledningssjuksköterska finns på plats för att leda och stötta upp under dagen. På enheten finns också koordinator som bland annat ansvarar för telefonin, beställer transporter och utför administrativa uppgifter. Vidare har vi stöd av vårdnära service som sköter förråd och patientkök.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska med intresse för trauma- och kirurgisk vård och som tycker om att arbeta i högt tempo med patientens säkerhet och välmående i fokus. Att ha en god initiativförmåga, vara hjälpsam gentemot kollegor och anhöriga är viktiga egenskaper. Du är trygg i dig själv och trivs med att den ena arbetsdagen inte är den andra lik.

Andra uppgifter

Välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Lorena Holst
Enhetschef
Telefon: 073-334 66 32
Email: lorena.holst@regionjh.se
Namn: Tova Myrland Dahlmark
Enhetschef
Telefon: 063142394
Email: tova.dahlmark@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Alexandra Zackrisson
Kommunal
Telefon:
Email: alexandra.zackrisson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/305/2024
Sista ansökningsdag: 2024-05-19

Ansök nu

.