HBTQI-certifierad verksamhetFörstora bilden

Filmer från ungdomsmottagningen

Fyra kortfilmer som belyser livssituationer där ensamhet, oro och ångest, prestationskrav, våld eller kränkningar kan förekomma.

Lördagskväll

Ibland tar vänskapsrelationer slut för att en växer ifrån varandra eller på grund av en konflikt. Det kan kännas svårt att hantera ensamhet om den är ofrivillig. Vi som arbetar på ungdomsmottagningen är vana att prata med ungdomar om relationer, ensamhet och nedstämdhet. Boka tid här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Busshållplatsen

Våld i nära relationer är tyvärr vanligt och kan se ut på olika sätt. Kom ihåg att det aldrig är ditt fel att någon annan utsätter dig för våld eller kränkningar. Det finns hjälp att få. På ungdomsmottagningen har vi erfarenhet av att prata om de här frågorna. Boka tid här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Släktkalaset

De flesta har någon gång känt oro i sociala situationer. Ofta handlar oron om en rädsla att bli granskad, bedömd eller göra bort sig framför andra. Det går bra att kontakta oss på ungdomsmottagningen om du upplever obehag kring sociala situationer. Boka tid här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Gymmet

Ibland kan det kännas övermäktigt med kraven på prestation till exempel i skolan, idrott eller socialt. Vi vill uppmuntra dig att komma till oss på ungdomsmottagningen. Inget problem är för litet eller trivialt för oss. Boka tid här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

En rosa ruta, i den ligger även en svart ruta. I den svarta rutan står det Boka tid.

Här kan du boka tid på någon av våra mottagningar.

En grön ruta, i dne ligger även en svart ruta. I den svarta rutan står det Mottagningar.

Kontaktuppgifter och mer info om våra mottagningar.

En blått bildfält. I det ligger ligger det en svart ruta där det står UM online.

Förnya recept, skriv eller chatta med oss via UM online.