Nominera till årets folkhälsoinsats 2024

Nu är det dags att nominera till Årets folkhälsoinsats!

Passa på att uppmärksamma den person eller de personer, organisationer, sammanslutningar, företag eller offentlig verksamhet som du tycker bjuder in till gemenskap, samhörighet och delaktighet. Som då också får chansen att utses till Årets folkhälsoinsats 2024 och en prissumma på 20 000 kronor!

Det kan vara grannen som engagerar sig att bostadsområdet ska bli tryggt, cirkelledaren som med stort hjärta ser till att alla känner sig sedda. Organisationen eller föreningen som varje år bjuder in till gemenskap. Eller varför inte den där busschauffören som ser till att alla barn och ungdomar mår bra under färden. Vad det än är och vem det än må vara så är vi övertygade om att du känner till någon eller några som är så värd att lyftas lite extra! Passa på att nominera den eller de som du tycker ska bli utsedd till Årets folkhälsoinsats 2024!

Nominera via www.regionjh.se/aretsfolkhalsoinsats Förslag eller ansökan ska vara inlämnade senast den 29 februari.

Utmärkelsen delas ut av Region Jämtland Härjedalens Regionstyrelse för att uppmärksamma och uppmuntra förtjänstfulla insatser inom området folkhälsa i vårt län. Insatser som främjar hälsa och förebygger ohälsa, som bidrar till ett socialt, fysiskt och psykiskt välbefinnande samt ökar den jämlika hälsan mellan olika grupper i samhället.

0 av 0 gillar detta