Restaurang Kajutan - meny
Här kan du läsa vad vi serverar för mat under en vecka i restaurangen Sommarens öppettider i Kajutan v 26-34
vardagar helgfria dagar 11:00-13:00
Visste ni att?
- Nötköttet kommer från lokala bönder i Jämtland-Härjedalen
- Kyckling & fläskkött är Svenskt
- Fisken som vi använder i våra rätter köper vi från Åre Atlantfisk (färsk)
- Grönsakerna som serveras i vår salladsbuffé under aug-nov kommer från Ås trädgård
- Osten i vissa av våra rätter kommer från lokala mejerier tex Tivars, Skärvången
- Vi jobbar hela tiden med att hitta lokala produkter och sammarbetspartners
Lunchbuffén kostar 99kr
Veckans meny på Restaurang Kajutan
Äntligen så får vi vissa av våra grönsaker från ÅS TRÄDGÅRD |
---|
Potatis & vitkål |
Svart & grönkål |
Majsrova och mycket mer, allt kommer färsk från ÅS varje vecka |
Onsdag |
---|
Lunchkorv i ugn med bostongurka & senapssås |
Masbiffar med jalapenos |
Rostad tomatsoppa |
Torsdag |
---|
Lax med Nobissås & rostade rotfrukter |
Tomatbiffar |
Klar köttsoppa |
Fredag |
---|
Kycklingfilè med mangosalsa & potatisgratäng |
Röd currygryta med pumpa & tofu |
Skärgårdsoppa med lax & sej Fredags desserten |
V42 Måndag |
---|
Fläskgryta med pepparrot |
Vegetarisk Gulasch |
Skajdjurssoppa |
Tisdag |
---|
Flygande Jacob |
Vegetarisk Lasagne |
Kantarell & champinjonsoppa |
Onsdag |
---|
Grekisk nötfärslåda med tzatziki |
Vegomasala |
Morotssoppa |
Torsdag |
---|
Italiensk fiskpanna med soltorkade tomater |
Pasta ala mozzarella |
Linssoppa |
Fredag |
---|
Schnitzel med rödvinssås & stekt potatis |
Vitlöksrostad spetskål |
Fisksoppa |
Fredagsdesserten